Mások ezeket rendelték

Mikrozöld - Napraforgó + Retek
A napraforgó mikrozöld, talán az egyik ”legnagyobb” méretű a mikrozöldek családjában. Igazi vitamin és antioxidáns bomba! Hosszú fehér/sárga hajtásaikkal, két, élénkzöld levéllel borítva igazán impozáns megjelenésűek. A napraforgó mikrozöldek nagy mennyiségben tartalmaznak B, E, cinket, klorofillt, káliumot, magnéziumot és folsavat, jelentős aminosav források és 20-25% feletti fehérjével büszkélkedhetnek. Roppanósak, kellemesen diós ízűek akár a napraforgómagok. Salátákhoz, szendvicsekhez, grill ételekhez, zöld turmixba és díszítéshez is kiváló választás. Mikrozöld Retek Tökéletesen visszaadja az érett retek ízét, megjelenésében pedig a több fajtának köszönhetően nagyon dekoratív, a növénykék szára világos zöld és lila színekben pompázik, levelük lehet zöld vagy egészen sötét lila. Magas K-vitamint, C-vitamint, béta-karotint és E-vitamint tartalmaznak. Termesztése: vegyszermentes Tárolás: hűtve 2-4C között A kiszállítás napján aratjuk és csomagoljuk, egy doboz 50gr mikrozöldet tartalmaz.

Eitler mester sajtja
Rábcakapin az 1920-as évek elején a gazdák tejszövetkezetet alapítottak. Néhány év múlva pedig sajtgyárat létesített a Fővárosi Tejüzem Rt. Eitler Alajos svájci származású sajtmester irányításával működött az üzem. Az egykori Rábckapi sajtmesterről neveztük el a raclette tipusú sajtunkat. A legenda szerint a 18 században

Görög saláta sajt
Sajtunk rokonságot mutat a többi fehér, sós lében érlelt sajttal mint a görög Feta, a román Telemea, a török Beyaz peynir, a bolgár Sirene és a szerb Sir sajt. A Fetánál azonban kevésbé krémes, de nem reszelhető ellentétben Telemeatól , kevésebbé fényes, enyhén só. A konyhában használhatjuk sokféle képen: lehet vele tölteni, rakhatunk vele zöldségeket, húsos ételeket, salátába keverhetjük. Lehet olívaolajban pácolni, rá lehet grillezni zöldségekre, tölteni lehet vele különböző palacsintákat, lángosokat.