Igazi téli lekvár, de fogyasztható nyáron is akár palacsintába, gofrira, vajas kenyérre. Tartalma: alma, cukor, narancsvelő, pektin, citromsav, fahéj, szerecsendió 245 ml Tartósítószert nem tartalmaz!
Naspolyalekvár 212ml A naspolyalekvár a hagyományos ízek kedvelőinek igazi különlegesség. Sűrű, gazdag textúrája és karakteres íze bármely reggelit, süteményt vagy sajttálat megkoronáz. Főbb jellemzők: 100% természetes összetevők Kézműves eljárással készült, adalékanyagok nélkül Gazdag vitamin- és rostforrás Ideális pirítósra, palacsintába vagy akár húsok mellé is Fedezd fel a naspolya egyedülálló ízét ebben a zamatos lekvárban, és hozd vissza a természet ízeit az asztalodra!
A friss, lágy gomolya sajtunk a természetes tej ízének legtisztább formája, hozzáadott anyagok nélküli, igaz kézműves finomság.Kiváló reggelire, salátákhoz, vagy egy könnyű vacsorához. Összetevők: Teljes tehéntej, természetes oltóenzim, mezofil sajtkultúra, só.
Másik nevén görög joghurt, sűrű, krémes, pont annyira savanykás, amennyire kell, ráadásul nagyon gazdag fehérjében. Ami miatt alapvetően különbözik a hagyományos joghurttól, az a sűrűségben rejlik: a görög joghurt valójában nagyon krémes, nem túl folyékony. A görög joghurtot lecsepegtetik, eltávolítva ezzel a savót, ami miatt ez a készítmény sokkal sűrűbb, krémesebb állagú lesz, és kevesebb cukrot és szénhidrátot, viszont több fehérjét fog tartalmazni.
Natúr meggybefőtt, magozott. Összetevők: meggy, víz Hőkezeléssel tartósítva, felbontás után hűtőben tárolva 1 hétig fogyasztható. Érdi bőtermő fajtájú meggyből készül a meggybefőtt, hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
Oregáno,majoranna,bazsalikom,borsikafű,kakukkfű,rozmaring keveréke. Nemcsak olasz ételekhez ajánlom.
Az ordagolyó készítéséhez édes túrót, darált kekszet, kókuszreszeléket, citromlevet és egy kevés cukort használunk. Az összetevőket alaposan össze dolgozzuk. Ezt követően 100 grammos golyókat formázunk belőle, majd megforgatjuk kókuszreszelékbe. Így kapunk egy fehérjedús fitt "raffaello golyót". Édes szájú vásárlóinknak kedveskedünk vele.
Az ostorkaka parenyica sajt hosszúra húzott zsinórjából készül. Szét lehet bontani „zsinórokra” emiatt főleg a gyerekek kedvence. De kiváló dekoráció hidegtálakon is. Csavart alakjában páros kolbászra emlékeztető sajt. Súly kb 100 g
Padlizsánkrém más néven Vinetta A Padlizsánt megsütöm parázson, addig míg szenes nem lesz a héja. Megtisztítás után régen fakéssel hogy a magjait ne roncsoljuk össze, napjainkban pépesre törjük. Házilag készített majonézzel dúsítjuk. Összetevők: Házi tojásnak a sárgája, mustár, napraforgó olaj, só, bors, vöröshagyma. Kedves Vásárlóink! Padlizsánkrémünk egyedisége abban rejlik, hogy frissen készül, friss fogyasztásra. A kulináris élvezeteket szem előtt tartva, nincs hő kezelve és nincs benne tartósítószer. Szavatossági ideje kézhezvételtől számítva 1 hét. Utána az élvezeti értéke csökken. Amikor megkapta az üveg padlizsánkrémünket tegye hűtőszekrénybe és napokon belül fogyassza el! Jó étvágyat kívánunk Kalotaszeg ízei Melinda és Gabi