A friss, lágy gomolya sajtunk a természetes tej ízének legtisztább formája, hozzáadott anyagok nélküli, igaz kézműves finomság.Kiváló reggelire, salátákhoz, vagy egy könnyű vacsorához. Összetevők: Teljes tehéntej, természetes oltóenzim, mezofil sajtkultúra, só.
Másik nevén görög joghurt, sűrű, krémes, pont annyira savanykás, amennyire kell, ráadásul nagyon gazdag fehérjében. Ami miatt alapvetően különbözik a hagyományos joghurttól, az a sűrűségben rejlik: a görög joghurt valójában nagyon krémes, nem túl folyékony. A görög joghurtot lecsepegtetik, eltávolítva ezzel a savót, ami miatt ez a készítmény sokkal sűrűbb, krémesebb állagú lesz, és kevesebb cukrot és szénhidrátot, viszont több fehérjét fog tartalmazni.
Natúr meggybefőtt, magozott. Összetevők: meggy, víz Hőkezeléssel tartósítva, felbontás után hűtőben tárolva 1 hétig fogyasztható. Érdi bőtermő fajtájú meggyből készül a meggybefőtt, hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
Tehéntejből készült adalékanyag mentes friss sat. Összetétele tej és oltó plussz pici kultúra.
Oregáno,majoranna,bazsalikom,borsikafű,kakukkfű,rozmaring keveréke. Nemcsak olasz ételekhez ajánlom.
Kívül aranybarnán roppan, belül lágyan omlik, gazdag sajtos ízzel. Glutént, laktózt tartalmaz.
Kívül roppanós szezámmaggal szórt, belül puha és omlós falatkák. Glutént, laktózt tartalmaz.
Az ordagolyó készítéséhez édes túrót, darált kekszet, kókuszreszeléket, citromlevet és egy kevés cukort használunk. Az összetevőket alaposan össze dolgozzuk. Ezt követően 100 grammos golyókat formázunk belőle, majd megforgatjuk kókuszreszelékbe. Így kapunk egy fehérjedús fitt "raffaello golyót". Édes szájú vásárlóinknak kedveskedünk vele.