Sok-sok bodza termett a kertben, volt hozzá menta bőven, és még csalánt is találtam eleget. Így alkottam meg ezt a kombó szörpit. Naggyon jó lett! Megkóstolnád? Tartalmaz: víz, cukor, bodzavirág, csalán, mentalevél, citromsav. Tartósítószert nem tartalmaz!
Tartalmaz: cseresznye, vííz, cukor, fahéj, szegfűszeg, citromsav Tartósítószert nem tartalmaz! 720 ml
Csipkebogyóból készült, rostos, adalékmentes, csökkentett cukortartalmú, 1:5 arányban higítható szörp.500ml
Házi adalékmentes, 10% cukortartalmú 90%gyümölcsöt tartalmazó, mag nélküli - paszírozott lekvár. 220ml Felbontás után hűtőben tartandó.
Csipkebogyólekvár 370 ml Összetevők: csipkebogyó velő, cukor, citrom, pektin Tartósítószer mentes, felbontás után hűtve tárolandó.
Friss, ropogós csalamádé tartósítószer nélkül. Összetevők: káposzta, hagyma, paprika, uborka, sárgarépa,erőspaprika, cukor, ecet, só.
Az alap gomolya sajt aprítása, és forró sós vízben való olvasztása, után kapjuk meg ruganyos alaptésztát. Ezután tésztát gyúrjuk, formázzuk, ízesítjük végül feltekerjük hogy elnyerje jellegzetes formáját. Mindennek a tetejébe még meg is füstöljük termesztésen bükkfán. Középerős jalapeno paprikát használunk ehhez a sajthoz, hogy tényleg csípős legyen. Köszönet a Eva's chililandnak érte.
Csípős Zakuszka A zakuszka eredetileg Örményországból vagy Grúziából származó, de Moldován keresztül Erdélybe került és ott igen népszerű, kenyérre kenhető, különféle zöldségekből és paprikából készült krém, amely felhasználható az ételek ízesítésére, illetve tésztaételekhez is hozzáadott mártásként. Összetevők: vöröshagyma, pritaminpaprika, parázson sült padlizsán, sárgarépa, paradicsomlé, csilipaprika, só, bors, babérlevél, napraforgóolaj, Na-Benzoát.
Selymes csokoládé, friss francia levendula virágos jegyei és az akácméz bódító tánca egyesülnek ebben a mámorító krémmézben. Korona egy isteni desszerten!