Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Tojás

Medvehagymás fürjtojás pástétom

Bükkfán füstölt fürjtojásból készült pástétom fűszerekkel, mustárral, oliva olajjal, citrommal és szárított medvehagymával. Finom és egészséges szendvicskrém. Kenje friss ropogós pirítósra, bagettre. A termék a Hazai Ízek 2023. évi versenyén bronz minősítést kapott.

2200 Ft / db
2200 Ft/db

Pikáns paradicsomos főtt füstölt fürjtojás

Bükkfán füstölt fürjtojás egy általam főzött pikáns paradicsomszószban. A pikánsságát egy kevés chilitől kapta. Üvegenként 12 db fürjtojást tartalmaz. A termék ízfokozó és tartósítószer mentes egy kevés cukrot tartalmaz. Felhasználási javaslat: szendvicsekhez, a szósz pedig pirított kenyérre kenhető. A termék a Hazai ízek 2022. évi versenyén arany minősítést kapott.

2000 Ft / db
2000 Ft/db

Vargányás főtt füstölt fűrjtojás

Bükkfán füstölt vargányás ízesítésű fürtojás növényi olajban. Üvegenként 12-15 db tojás került elhelyezésre szárított vargánya gomba felhasználásával. A termék ízfokozó és tartósítószer mentes. Ajánlott felhasználás: salátákhoz, szendvicsekhez. A visszamaradt ízesített olaj pácolásokhoz, sütésekhez felhasználható. Kellemes füstös és vargányás íz jellemzi.

2000 Ft / db
2000 Ft/db

Zöldfűszeres főtt füstölt fürjtojás

Bükkfán füstölt olaszos zöldfűszer keverékkel ízesített fürjtojás. Üvegenként 12-15 db tojást tartalmaz. A termék ízfokozó és tartósítószer mentes. Felhasználási javaslat: salátákhoz, szendvicsekhez. A visszamaradt olaj felhasználható pácolásokhoz, salátákhoz és sütésekhez 

1800 Ft / db
1800 Ft/db