A háziasszonyok egybe beszerezhetik a főzéshez való alapanyagokat! A CSOMAG TARTALMA: SOK-SOK SÁRGARÉPA, féhérrépa vagy paszternák, petrezselyemzöld csomó (fodros vagy sima), vöröshagyma, fokhagyma, paprika, (az erős paprikát megjelölöm), zellerlevél A sárga- és fehér répát nem mosom meg direkt, hogy jobban elálljon! Így kissé földes!!! 1,5 kg / csomag.
Régóta ismert salátanövény. Főleg a téli hónapokban az egyik legfontosabb vitamin- és ásványianyag- forrásunk. A termések fiatalok és frissek.
A KRUMPLI NÁLUNK MINDEN NAPOS AZ ASZTALON. TÁROLÁSA:HŰVÖS, NEM TÚL NEDVES HELYEN, NE NEJLONZACSKÓBAN, MERT MEGPENÉSZESEDIK!!!!!! 1 KG CSOMAGBAN KISEBB - NAGYOBB DARABOK Desire a fajta neve ,héja piros, húsa világos sárga Felhasználása rendkívül széles. -Főzni, (nem fő szét) -Jó alapanyag HASÁBBURGONYÁhoz
A petrezselyem gyökere nélkül elképzelhetetlen a húsleves. Nem létezik a vadas mártás nélküle... és még igen sok ételünk megkívánja ezt az alapzöldséget. 25 dkg/ csomag
A káposzta az egyik legrégebbi és legelterjettebb természetes gyógyszerünk. Méltalanul hanyagoljuk ezt az egyik legértékesebb zöldségfélét. Jó tulajdonságai, hogy egész évben kapható, gazdag tápértékű és változatos formában elkészíthető. Felhasználása: friss saláta, párolva, köret, leves, egytálétel, főzelék, tésztaétel, sütemény, savanyúság...
Felhsználása sokrétű. Alacsony szénhidráttartalom. Rengeteg vitamin van benne. Egészségünket megőrzi, javítja. Erős, sötétzöld levelek, melyek főzés közben sem veszítenek színükből. Mosatlan.
A fokhagymát gondolom nem kell senkinek bemutatni. Hűvös, szellős és sötét helyen kell tartani. Egészség, minimális szépséghibája van a fejeknek. 25 dkg friss hagymafej
Ez a csomag egy változatos zöldségegyüttes. A CSOMAG TARTALMAZ: többféle paradicsomot és paprikát (az erős paprikát megjelölöm - chili), uborkát, csemegének lila sonkahagymát és póréhagymát is. 1 kg/ csomag.
Elsősorban frissen jó, de bármilyen ételt készíthetünk belőle. Kenyér mellé, pitének, salátákba, levesbe, húsra karikázva... Konyhakészre pucolva csomagolom.
Minden féle formában fogyasztjuk: nyersen, főzve, párolva, sütve. Nélkülözhetetlen a konyhában. Beltartalma értékes szervezetünk számára. Nincsen zöldségeskert sárgarépa nélkül! A répákat direkt nem mosom meg, hogy jobban elálljon, így enyhén földesek!! Rajt hagyom a zöldjet a frissesség megőrzése céljából.
Az hagymafejeket és a zöld leveleket általában kenyeres ételekhez fogyasztjuk. Én rántottába vagy párolt rizsbe is bele szoktam karikázni. A hagyma nemcsak ételeink fűszerezésére van remek hatással, hanem az egészségünkre is.