A káposzta az egyik legrégebbi és legelterjettebb természetes gyógyszerünk. Méltalanul hanyagoljuk ezt az egyik legértékesebb zöldségfélét. Jó tulajdonságai, hogy egész évben kapható, gazdag tápértékű és változatos formában elkészíthető. Felhasználása: friss saláta, párolva, köret, leves, egytálétel, főzelék, tésztaétel, sütemény, savanyúság...
Régóta ismert salátanövény. Főleg a téli hónapokban az egyik legfontosabb vitamin- és ásványianyag- forrásunk. A termések fiatalok és frissek.
A KRUMPLI NÁLUNK MINDEN NAPOS AZ ASZTALON. TÁROLÁSA:HŰVÖS, NEM TÚL NEDVES HELYEN, NE NEJLONZACSKÓBAN, MERT MEGPENÉSZESEDIK!!!!!! 1 KG CSOMAGBAN KISEBB - NAGYOBB DARABOK Desire a fajta neve ,héja piros, húsa világos sárga Felhasználása rendkívül széles. -Főzni, (nem fő szét) -Jó alapanyag HASÁBBURGONYÁhoz
A KRUMPLI NÁLUNK MINDEN NAPOS AZ ASZTALON. TÁROLÁSA: HŰVÖS, NEM TÚL NEDVES HELYEN, NE NEJLONZACSKÓBAN, MERT MEGPENÉSZESEDIK!!!!!! 1 KG CSOMAGBAN KISEBB - NAGYOBB DARABOK Desire a fajta neve ,héja piros, húsa világos sárga Felhasználása rendkívül széles. Főzni, (nem fő szét) Jó alapanyag HASÁBBURGONYÁhoz
A krunpli nálunk mindennapos az asztalon. Sárga héjú változatát küldöm. Tárolása: húvös, nem túl nedves helyen, ne nejlonzacskóban, mert megpenészesedik!!!!! 1 kg- os kiszerelésben .
A petrezselyem gyökere nélkül elképzelhetetlen a húsleves. Nem létezik a vadas mártás nélküle... és még igen sok ételünk megkívánja ezt az alapzöldséget. 25 dkg/ csomag
A káposzta az egyik legrégebbi és legelterjettebb természetes gyógyszerünk. Méltalanul hanyagoljuk ezt az egyik legértékesebb zöldségfélét. Jó tulajdonságai, hogy egész évben kapható, gazdag tápértékű és változatos formában elkészíthető. Felhasználása: friss saláta, párolva, köret, leves, egytálétel, főzelék, tésztaétel, sütemény, savanyúság...
A fokhagymát gondolom nem kell senkinek bemutatni. Hűvös, szellős és sötét helyen kell tartani. Egészség, minimális szépséghibája van a fejeknek. 25 dkg friss hagymafej
Esszük sütve, főzünk belőle levest, egyre több és jobb sütőtökös receptet próbálhatunk ki és ez így is van jól. Sokoldalú alapanyag, még akár az egészséges étrendbe is beilleszthető. Héja megmosva. Felszeletelve. Magtól megtrisztítva. (megjegyzés: sütőpapírt teszek alá, mikor sütöm, hogy könnyebb legyen utána a takarítás. Isteni az illata, mikor sül. Íze is nagyon finom, néha mézzel meglocsolva sütöm.)
Esszük sütve, főzünk belőle levest, egyre több és jobb sütőtökös receptet próbálhatunk ki és ez így is van jól. Sokoldalú alapanyag, még akár az egészséges étrendbe is beilleszthető. Héja megmosva. Felszeletelve. Magtól megtrisztítva. (megjegyzés: sütőpapírt teszek alá, mikor sütöm, hogy könnyebb legyen utána a takarítás. Isteni az illata, mikor sül. Íze is nagyon finom, néha mézzel meglocsolva sütöm.)
A paszternákot felhasználás előtt javasolt meghámozni. Ehetjük: nyersen, párolva, grillezve, főzve, sütve, pirítva... Készíthetünk belőle zöldségchipset is! Nagyon jó köret, de krémlevesnek és főzeléknel is remek. Nagyon hasonlít a fehérrépára, de az íze sokkal teltebb, édesebb Mosatlan
Minden féle formában fogyasztjuk: nyersen, főzve, párolva, sütve. Nélkülözhetetlen a konyhában. Beltartalma értékes szervezetünk számára. Nincsen zöldségeskert sárgarépa nélkül! A répákat direkt nem mosom meg, hogy jobban elálljon, így enyhén földesek!! Rajt hagyom a zöldjet a frissesség megőrzése céljából.