Klasszikus finomság, melybe vaj, kacsazsír és aszalt füge kerül. Helybeli termelő mézével készül.
A bodza jellegzetes ízét a cukorkában a házi készítésű bodzaszörp adja, melyhez a virágokat szőlőskertünkben található bodzbokorról szüreteltük. Összetevők: bodzaszörp, cukor, méz, zselatin, étkezési keményítő
Töltelékébe Katalin fajtájú cseresznyénk éspirított gríz kerül, kevés cukorral édesítve.
Édes bűnbeesés, cukorka és csokoládé helyett. Tojásfehérje és cukor. Semmiféle adalékanyagot nem tartalmaz.Gluténmentes.
Reggeli kávéhoz, teához, ebéd után egy kis bűnbeesésnek és gyerekenek csemegeként. Házi tojás, sárgabarck lekvár és Mirabolan lekvár teszik teljessé. Tésztája vajjal és margarinnal készül. Tartalamaz: Liszt, Mirabolán lekvár, sárgabarack lekvár cukor, vaj, kacsazsír, szódabikarbóna
A HETEVÉNY SÜTÖDE ÉS MALOM fehér tönkölylisztjével és tyúkjaink tojásával készül. Tölteléke szilváinkból készült lekvár. Összetevők: Hetevény fehér tönkölyliszt, vaj, szilvalekvár, tojás, cukor, tej , vaníliáscukor, szódabikarbóna
Kézzel húzott rétestészta,kacsazsírunk, házi tojásaink, tejföl és só felhasználásával készült régi sós finomság. szállítás napján, frissen sütöm.
Őszibarackjainkból elrakott befőttjeink teszik még finomabbá a citromos túrós tölteléket.
3 házi tojás felhasználásával készült könnyű, levegős piskóta tortalap. 24 cm átmérőjű tortához. Ízesítheti kedvére és nem kell vesződni a piskóta sütésével. Összetevők: tojás, liszt, cukor
Szabad tartású tyúkjaink tojásából, liszt és cukor hozzáadásával készül a piskóta. Belsejében lévő lekvár málnáink terméséből készült. (A képen látható piskótatekercsben sárgabarack lekvár látható)