Fermentált Szárzeller Krém Pirított Mandulával 200 gr
Fermentált Szárzeller Krém Pirított Mandulával
Kiszerelé: 200 gr/ üveg
Összetevők: fermentált szárzeller, parmezán, pirított mandula, bio hidegen sajtolt szőlőmagolaj, gyógyszerkönyvi tisztaságú só, őrölt fehérbors.
Saját recept alapján.
/Minden héten frissen készül, az átadás napján./
A fermentálás egy ősi élelmiszer-tartósítási módszer, amely során mikroorganizmusok, például baktériumok vagy gombák alakítják át az élelmiszereket. Ez a folyamat nem csak meghosszabbítja az ételek eltarthatóságát, de számos egészségügyi előnnyel is jár.
A fermentálás során a mikroorganizmusok lebontják az élelmiszerekben található összetett szénhidrátokat és fehérjéket, így azok könnyebben emészthetővé válnak. Emellett új tápanyagokat és enzimeket is termelnek, amelyek fokozzák az ételek tápértékét.
A fermentált ételek fogyasztása segíthet az emésztőrendszer egészségének fenntartásában, erősítheti az immunrendszert, és hozzájárulhat a mentális egészség javításához is. Egyes kutatások szerint a fermentált ételek rendszeres fogyasztása csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek, valamint bizonyos daganatos megbetegedések kockázatát is.
Fermentált Szárzeller Krém Pirított Mandulával
Kiszerelé: 200 gr/ üveg
Összetevők: fermentált szárzeller, parmezán, pirított mandula, bio hidegen sajtolt szőlőmagolaj, gyógyszerkönyvi tisztaságú só, őrölt fehérbors.
Saját recept alapján.
/Minden héten frissen készül, az átadás napján./
A fermentálás egy ősi élelmiszer-tartósítási módszer, amely során mikroorganizmusok, például baktériumok vagy gombák alakítják át az élelmiszereket. Ez a folyamat nem csak meghosszabbítja az ételek eltarthatóságát, de számos egészségügyi előnnyel is jár.
A fermentálás során a mikroorganizmusok lebontják az élelmiszerekben található összetett szénhidrátokat és fehérjéket, így azok könnyebben emészthetővé válnak. Emellett új tápanyagokat és enzimeket is termelnek, amelyek fokozzák az ételek tápértékét.
A fermentált ételek fogyasztása segíthet az emésztőrendszer egészségének fenntartásában, erősítheti az immunrendszert, és hozzájárulhat a mentális egészség javításához is. Egyes kutatások szerint a fermentált ételek rendszeres fogyasztása csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek, valamint bizonyos daganatos megbetegedések kockázatát is.
Friss válogatás az aktuális ajánlatból. ( borsó, napraforgó, Daikon / Rambo / Rose retek, lila káposzta, rukkola, brokkoli, bazsalikom, zsázsa, hajdina, cékla, kukorica, mángold, mungó bab, mizuna, sarkantyúka, pak choi, amarant )
Igazi vitamin és antioxidáns bomba!
Összetételének köszönhetően ízben nagyon gazdag, színes és roppanós.
Salátákhoz, szendvicsekhez, zöld turmixba és díszítéshez is kiváló választás.
Termesztése: vegyszermentes
Tárolás: hűtve 2-4C között
A kiszállítás napján aratjuk és csomagoljuk, egy doboz 45 - 50 gr mikrozöldet tartalmaz
Talajmegújító mezőgazdaságunkban termesztett rozs és jegenye búzánk nászából született ez a kis kovászos kocka kenyér.
Összetevők: 50% teljes kiőrlésű rozs liszt, 50% jegenye búzaliszt, parajdi só, víz, kovász.
500g-os.
1000 Ft / db
1000 Ft/db
Tájékoztató
A kiválasztott termék bekerült a kosarába, ezáltal a termék automatikusan megvásárlásra kerül, amennyiben nem törli ki a kosarából.