Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termékek Élelmiszerek Konyhakész Savanyúságok Fermentált Kézműves Lecsó 400 gr

Fermentált Kézműves Lecsó 400 gr

Kézműves Fermentált Lecsó

Kiszerelés: 400 gr/üveg

Összetevők: paprika, paradicsom, fokhagyma, vöröshagyma, gyógyszerkönyvi tisztaságú só.

A zöldségek vegyszermentes gazdálkodásból származnak.

A fermentált lecsó egy igazán különleges étel: egyszerre hordozza a hagyományos magyar konyha ízeit és a fermentálás jótékony egészségügyi hatásait. A fermentáció (tejsavas erjesztés) nemcsak tartósítja a zöldségeket, hanem biológiailag is átalakítja őket, gazdagítva probiotikumokkal és könnyebben emészthető tápanyagokkal.

A fermentált lecsó főbb gyógyhatásai:

1. Emésztést támogató hatás

  • A fermentáció során tejsavbaktériumok szaporodnak el, amelyek hasonlóak a bélflórában is megtalálható jótékony baktériumokhoz.
  • Segítenek helyreállítani a bél mikrobiom egyensúlyát, javítják az emésztést, enyhíthetik a puffadást, székrekedést.

2. Immunrendszer erősítése

  • A bélflóra állapota közvetlenül hat az immunrendszerre. A fermentált ételek rendszeres fogyasztása fokozza a szervezet ellenálló képességét, csökkentheti a fertőzésekre való hajlamot.

3. Vitamin- és ásványianyag-tartalom növekedése

3300 Ft / üveg
16.5 Ft/g


Termék minősítő rendszer




Nincs még hozzászólás a termékhez!

Nincs még értékelés a termékhez!