Mások ezeket rendelték

Kelkáposzta levél-300gr
Kelkáposztaleveleta magas ásványi anyag tartalma (kíváló kálcium forrás), markáns íze, és étvágygerjesztő színe teszi népszerűvé a téli hónapokban. A kelkáposzta haragoszöld külső leveleinek ásványanyag - és vitamintartalma nagyon magas. Kimagasló a kálcium, kálium és A- és E-vitamin tartalma. Erősíti az immunrendszert, szabályozza a vérnyomást, jótékonyan hat a szívizom működésére. Kelkáposzta kénes vegyületei lassítja a daganatok kialakulását és fejlődését. Külső leveleiből készíthetünk göngyölt húsgombócokat cserépedényben, a töltött káposztalevél burgonyafőzelékkel kiváló. Sajttal, sonkával, gombával töltve és kirántva mennyei eledel. Zsenge levelei zöldturmixokban felhasználva igazi vitaminbomba. Az Üdezöld Bioporta kertjében vegyszermentesen termesztve. Egy csomag 30 dkg mosatlan külső kelkáposztalevelet tartalmaz.

Mikrozöld - Napraforgó + Retek
A napraforgó mikrozöld, talán az egyik ”legnagyobb” méretű a mikrozöldek családjában. Igazi vitamin és antioxidáns bomba! Hosszú fehér/sárga hajtásaikkal, két, élénkzöld levéllel borítva igazán impozáns megjelenésűek. A napraforgó mikrozöldek nagy mennyiségben tartalmaznak B, E, cinket, klorofillt, káliumot, magnéziumot és folsavat, jelentős aminosav források és 20-25% feletti fehérjével büszkélkedhetnek. Roppanósak, kellemesen diós ízűek akár a napraforgómagok. Salátákhoz, szendvicsekhez, grill ételekhez, zöld turmixba és díszítéshez is kiváló választás. Mikrozöld Retek Tökéletesen visszaadja az érett retek ízét, megjelenésében pedig a több fajtának köszönhetően nagyon dekoratív, a növénykék szára világos zöld és lila színekben pompázik, levelük lehet zöld vagy egészen sötét lila. Magas K-vitamint, C-vitamint, béta-karotint és E-vitamint tartalmaznak. Termesztése: vegyszermentes Tárolás: hűtve 2-4C között A kiszállítás napján aratjuk és csomagoljuk, egy doboz 50gr mikrozöldet tartalmaz.

Vacsi tál
Tehéntejből készült sajtválogatás, 40 dkg. Tartalmaz ízesített gomolyasajtokat, érlelt sajtot, füstölt sajtot és krémsajtot.