Mások ezeket rendelték
Fodros Petrezselyem Csomó
Sokoldalúan felhasználható, és az összes fűszernövény közül a leggyakrabban alkalmazott a magyar konyhában. A magas C-vitamin tartalmának köszönhetően a petrezselyem egy értékes vitaminhordozó. Egy hasznos tipp: a petrezselymet csak frissen tegyük az ételbe, mivel a főzés során veszít a vitamintartalmából. 40g körüli csomók
Meggylekvár mézzel 370 ml
Meggylekvár mézzel újfehértói fürtös meggyből 370 ml (375 g) Összetevők: meggy 85%, méz 15% Frissen szedett gyümölcsből, fatüzelésű üstben főzve. Tartósítószert nem tartalmaz, felbontás után hűtve tárolandó.
Natúr meggybefőtt 720 ml
Natúr meggybefőtt, magozott. Összetevők: meggy, víz Hőkezeléssel tartósítva, felbontás után hűtőben tárolva 1 hétig fogyasztható. Érdi bőtermő fajtájú meggyből készül a meggybefőtt, hozzáadott cukrot nem tartalmaz.