Az alap gomolya sajt aprítása, és forró sós vízben való olvasztása, után kapjuk meg ruganyos alaptésztát. Ezután tésztát gyúrjuk, formázzuk, ízesítjük végül feltekerjük hogy elnyerje jellegzetes formáját. Mindennek a tetejébe még meg is füstöljük termesztésen bükkfán. Rábca fűszerkeverék: (bors, pirospaprika, fokhagyma, gyömbér)
Immunerősítő mézbomba. Magas vastartalmú, kiemelkedő beltartalmi tulajdonságokkal bíró, krémes állagú mézfajta, mely leginkább általános regeneráló, gyulladáscsökkentő hatásairól ismert. A fajtamézek közül a repce a legkevésbé savas, így gyomorbántalmakkal küzdők, gyomorsav problémáktól szenvedő fogyasztók étrendjébe is beilleszthető. Nagyon hamar kristályosodó méz.
Ribizlilekvár 212 ml A piros ribizli lekvár az igazi nyári gyümölcsök frissességét hozza el otthonodba. Enyhén savanykás, üdítő ízével tökéletes kiegészítője lehet reggeliknek, süteményeknek vagy akár vadhúsoknak. Kézműves eljárással készül, hogy a ribizli természetes zamatát teljesen megőrizze. Főbb jellemzők: 100% friss piros ribizli gyümölcsből készült Természetes összetevők, tartósítószer nélkül Selymes, könnyen kenhető állag Kiváló választás reggelire, desszertekhez.
Kecske ricotta. 200 g A ricottát sós és édes ételek készítésekor egyaránt felhasználhatjuk. Előételek szószok, raguk készítéséhez, sűrítéséhez, ízesítéséhez használható Lasagne, ravioli, tortellini töltelékébe kerülhet ricotta. Jó partnere a zöldségeknek, kevés sajttal, fűszerekkel megbolondítva önmagában is finom töltelék. Pizzafeltétnek is nagyon jó. Alacsony zsírtartalma miatt a diétázók is fogyaszthatják. A vitamin, kálcium és vas is található benne.
Ringló lekvár 370 ml Összetevők: ringlószilva, cukor, citromlé, pektin Tartósítószer mentes lekvár, saját termelésű gyümölcsből. Felbontás után hűtve tárolandó!
Gyümölcsszörp Összetevők:sárgabarack, víz, cukor, citrom, citromsav 500 ml Hőkezeléssel tartósítva, felbontás után hűtve tárolandó! Nem tartalmaz tartósítószert, aromát, ízfokozót és mesterséges szinezéket. Biztosan már sokféle szörpöt kóstoltál, de az szinte biztos, hogy a házi a legfinomabb, már csak azért is, mert abba szívünk minden szeretetét is beletesszük. A sárgabarack jellegzetes, édes és enyhén savanykás ízű gyümölcseiből készült szörp kellemes gyümölcsös aromával rendelkezik. Mely gazdag C-vitaminban és A-vitaminban, valamint rostokban, amelyek fontosak az egészséges immunrendszer, bőr és emésztés szempontjából. A sárgabarack szörp kiváló választás lehet a meleg nyári napokon, mivel hűsítő, és kellemes gyümölcsös ízzel rendelkezik. Ha szörp akkor, sárgabarackszörp!
A mákostésztán túl is - bármivel fogyasztható. Kiváló Magyar Tésztaliszt és Szigeti Tojás felhasználásával készült.
Hal, Hús, Saláta, Sajtok, Öntetek, vagy csak Dió, Mák a TAGLIATELLE igazán sokoldalú választás. Kiváló Alföldi Tésztaipari Durumdarából a Bajai malomból, - amit Olaszországban arra használnak, hogy feljavítsák vele a saját lisztjüket. - Fantasztikus Ország (Magyarország) - fantasztikus alapanyaga.
A mindenes Tönkölytészta, amit bármihez elő lehet kapni. Megkerülhetetlen egy kiegysúlyozott étrendben. Tönköly az újrafelfedezett ősi magyar gabona. Fehérjetartalma, rosttartalma, vitamintartalma, ásványi anyag tartalma, magasabb; szénhidráttartalma alacsonyabb mint hagyományosan fogyasztott búzáké (Triticum aestivum) Egészséges.
Fűszernövény, gyógynövény, illatnövény. A hús, a sajt, a levesek, a mártások ízesítésére használjuk
Rozmaringos fűszerkeverék. Összetevők: rozmaring,fokhagyma.gyömbér,kakukkfű, citromhéj,só. Húsokhoz, zöldségekhez is használható. (Sült kacsa nagyon finom vele)