A savó vagy tejsavó nem más, mint a sajtok gyártása után visszamaradó, kiválóan hasznosítható melléktermék. Már a régi görögök és rómaiak is ismerték és használták gyógyításra és szépítőszernek. Az elmúlt időkben azonban csak a tejipar hulladékává vált, pedig a benne található értékes aminosavak és ásványok a szervezetünkre jótékony hatással vannak, hozzátartoznak a mai egészséges táplálkozáshoz. A tejsavó lehet édes és savanyú. Az édes tejsavó a sajtkészítés mellékterméke. A savanyú akkor keletkezik, amikor túrót készítik. Savanykás íze kellemes, hűsítő, frissítő hatású. Használhatjuk többek között kenyér vagy pizzatészta, illetve édes sütemények, üdítő italok feldúsítására készítéséhez is.
Olaszosz izvilágú chilis szósz. Kitűnő kiegészítője pizzának, melegszendvicsnek, de húspácként is használható. Közepesen csípős.
Sült szilvalekvár (darabos állagú) 370 ml Tartósítószer és cukormentes szilvalekvár, saját termelésű gyümölcsből készítve. Összetevők: szilva
Sült tea Erdei gyümölcsös 212 ml Összetevők: meggy, eper, ribizli, áfonya,cukor, fűszerek Elkészítése: a koncentrátumot ízlés szerinti mennyiségű forró vagy hideg vízzel kell felönteni, és készen van a gyümölcsös ital. NEM TARTALMAZ; tartósítószereket; mesterséges színezéket zselésítő anyagokat, ízfokozókat.
Az ősz ízei egy üvegnyi nedüben. Tartalma: víz, alma, sütőtök, , méz, narancsvelő, citromsav Nettó űrtatralom: 700ml
Ázsiai ízvilágú édes chiliszósz. Egyszerre édes, savanyú és enyhén csípős. Bármilyen ételhez jól passzol! Pikáns