Egy kiegyansúlyozott túróstészta kiváló alapanyaga. Mérték, visszafogottság egészséges elegancia. Tönköly az újrafelfedezett ősi magyar gabona. Fehérjetartalma, rosttartalma, vitamintartalma, ásványi anyag tartalma, magasabb; szénhidráttartalma alacsonyabb mint a hagyományosan fogyasztott búzáké (Triticum aestivum) Egészséges.
25dkg/csomag Szép nagy fejek. A fokhagymát gondolom nem kell senkinek bemutatni. Hűvös, szellős és sötét helyen kell tartani.
A fokhagymát gondolom nem kell senkinek bemutatni. Hűvös, szellős és sötét helyen kell tartani. Egészség, minimális szépséghibája van a fejeknek. 250 g/ csomag
Fokhagyma tinktúra 50 ml, pipettás üvegben. Az alábbi tinktúra védi az ereket a meszesedéstől, csökkenti a vérnyomást és természetes antibiotikumként is alkalmazható. Összetevők: vegyszermentesen termesztett fokhagyma, alkohol
Tehéntejből készült, fokhagymával és zöldpetrezselyemmel ízesített kenhető termék.
Fokhagymás Padlizsánkrém más néven Vinetta A Padlizsánt megsütöm parázson, addig míg szenes nem lesz a héja. Megtisztítás után régen fakéssel hogy a magjait ne törjük össze, napjainkban pépesre törjük. Házilag készített majonézzel dúsítjuk. Összetevők: Házi tojásnak a sárgája, mustár, napraforgó olaj, só, bors, vöröshagyma, fokhagyma. Hűtve tárold és minél hamarabb edd meg!!!
Az alap gomolya sajt aprítása, és forró sós vízben való olvasztása, után kapjuk meg ruganyos alaptésztát. Ezután tésztát gyúrjuk, formázzuk, ízesítjük végül feltekerjük hogy elnyerje jellegzetes formáját. Mindennek a tetejébe még meg is füstöljük termesztésen bükkfán. Friss fokhagymát használunk ehhez a sajthoz, hogy tényleg finom legyen. Fokhagyma természetes magyar származású.
Tehéntejből készült, fokhagymával és zöld petrezselyemmel ízesített friss sajt.
A saját fürjtenyészetünkben termelt tojásokat főzzük, pácoljuk, bükkfaforgácson hagyományos eljárással füstöljük, majd fűszeres napraforgóolajjal üvegekbe tesszük. Hidegtálakra, szendvicsekbe, húslevesbe, vendégvárónak vagy ajándéknak is tökéletes. Tartósítószermentes, ezért hűtést igényel. A nyilakra kattintva az alábbi ízekből választhatsz: natúr, fokhagymás, bazsalikomos, mediterrán, tökmagolajos, csilis, tüzes, oregánós, provanszi.
A saját fürjtenyészetünkben termelt fürjtojásokat főzzük, pácoljuk, bükkfaforgácson hagyományos eljárással füstöljük, majd olivaolajjal üvegekbe tesszük. Salátába, hidegtálakra, szendvicsekbe, vendégvárónak vagy ajándéknak is tökéletes. Tartósítószermentes, ezért hűtést igényel. A nyilakra kattintva natúr és fokhagymás ízekből tudsz választani.
Friss sajtok vagy gomolyák: Friss sajtok, legegyszerűbb sajtok egyike, a friss tejet, beoltjuk, felvágjuk, utó melegítjük - közben a savót eltávolítjuk - az így kapott sajttésztát sok féle fűszerrel vagy fűszer kombinációval ízesítjük.
Füge elixír bodza és akácvirág kivonattal. Összetevök: fügekivonat, füge (vegyszermentes gazdálkodásból), bodzakivonat, akácvirág kivonat, bodzaszirup (bodza, kókuszvirágcukor), csillagánizs, fahéj. Kiszerelés: 200 ml/ üveg