Fermentált Svéduborka Kiszerelés: 200 gr/ üveg Összetevők: uborka (vegyszermentes gazdálkodásból), vöröshagyma (vegyszermentes gazdálkodásból), energetizált víz, gyógyszerkönyvi tisztaságú só. A fermentálás (erjesztés) egy ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség. Füszerek hozzáadása nélkül készült. Hűtőben tároljuk!
Fermentált Szárzeller Krém Pirított Mandulával Kiszerelé: 200 gr/ üveg Összetevők: fermentált szárzeller, sörélesztő pehely, pirított mandula, bio hidegen sajtolt szőlőmagolaj, gyógyszerkönyvi tisztaságú só, őrölt fehérbors. Saját recept alapján. Vegán termék! /Minden héten frissen készül, az átadás napján./ A fermentálás egy ősi élelmiszer-tartósítási módszer, amely során mikroorganizmusok, például baktériumok vagy gombák alakítják át az élelmiszereket. Ez a folyamat nem csak meghosszabbítja az ételek eltarthatóságát, de számos egészségügyi előnnyel is jár. A fermentálás során a mikroorganizmusok lebontják az élelmiszerekben található összetett szénhidrátokat és fehérjéket, így azok könnyebben emészthetővé válnak. Emellett új tápanyagokat és enzimeket is termelnek, amelyek fokozzák az ételek tápértékét. A fermentált ételek fogyasztása segíthet az emésztőrendszer egészségének fenntartásában, erősítheti az immunrendszert, és hozzájárulhat a mentális egészség javításához is. Egyes kutatások szerint a fermentált ételek rendszeres fogyasztása csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek, valamint bizonyos daganatos megbetegedések kockázatát is.
Fermentált uborka avagy a hamis kovászos uborka, gluténmentes! Natúr! Füszerek, hagyma, kapor nélkül! Összetevők: uborka, energetizált víz, gyógyszerkönyvi tisztaságú só. A fermentálás (erjesztés) egy ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség. Hűtőben tároljuk!
Fermentált Vegán Kimchi (enyhén csípős) Kiszerelés: 200 gr/ üveg Fermentált Vegán Kimchi (enyhén csípős) Összetevők: kínai kel, újhagyma, sárgarépa, jégcsapretek, fokhagyma, gyömbér, vöröshagyma, fokhagyma szójaszósz, gochugaru (trafícionális koreai chilipaprika), gyógyszerkönyvi tisztságú só. A kimcsi alacsony kalória- és magas rosttartalma miatt igazi szupertáplálék. Flavonoidokban, antioxidánsokban, A-, B-, C-vitaminokban, vasban, szelénben és kálciumban gazdag. Probiotikus, immunerősítő, emésztésjavító és gyulladáscsökkentő hatású.
Fermentált Vitaminbomba Összetevök: káposzta, répa, uborka, vöröshagyma, fokhagyma, kápia paprika, energetizált víz, tiszta só. A fermentált zöldségek olyan természetes és adalékanyag-mentes módon erjesztett savanyúságok, amelyek nem csak, hogy ízükben szárnyalják felül a bolti savanyúkat, de óriási probiotikum-tartalmuknak köszönhetően segítenek rendben tartani a bélflóra egészségét, ami, mint az utóbbi időben egyre többen állítják, a teljes immunrendszer központja. Persze emellett a zöldség saját vitamintartalma is száz százalékban ép marad, szóval fontos vitaminforrás is, nem beszélve a rostokról. De mindez még mindig nem az az indok, amiért mindenkinek jó lenne fermentált savanyúságokat fogyasztani, mert az a következő: az íz. Nem egyszerűen savanyú, hanem elképesztően összetett módon, szájpadlást behatóan mély ízű zöldségek születnek. Kiszerelés: 200 gramm/ üveg Hűtve tároljuk! Miután megvásároltuk, 2-3 órát hűtsük, majd az után nyissuk fel.
Fermentált Vitaminbomba 500 gramm Összetevök: káposzta, répa, uborka, vöröshagyma, fokhagyma, kápia paprika, energetizált víz, tiszta só. A fermentált zöldségek olyan természetes és adalékanyag-mentes módon erjesztett savanyúságok, amelyek nem csak, hogy ízükben szárnyalják felül a bolti savanyúkat, de óriási probiotikum-tartalmuknak köszönhetően segítenek rendben tartani a bélflóra egészségét, ami, mint az utóbbi időben egyre többen állítják, a teljes immunrendszer központja. Persze emellett a zöldség saját vitamintartalma is száz százalékban ép marad, szóval fontos vitaminforrás is, nem beszélve a rostokról. De mindez még mindig nem az az indok, amiért mindenkinek jó lenne fermentált savanyúságokat fogyasztani, mert az a következő: az íz. Nem egyszerűen savanyú, hanem elképesztően összetett módon, szájpadlást behatóan mély ízű zöldségek születnek. Kiszerelés: 500 gramm/ üveg Hűtve tároljuk! Miután megvásároltuk, 2-3 órát hűtsük, majd az után nyissuk fel.
Felhsználása sokrétű. Alacsony szénhidráttartalom. Rengeteg vitamin van benne. Egészségünket megőrzi, javítja. Erős, sötétzöld levelek, melyek főzés közben sem veszítenek színükből. Mosatlan.
Ha tésztára túró kerül - legyen FODROSKOCKA! Kiváló Magyar Tésztaliszt és Szigeti Tojás alapanyagokból.
Egy sokoldalú tészta, jól fest a saláták és sajtok között, Kiváló Alföldi Tésztaipari Durumdarából a Bajai malomból, - amit Olaszországban arra használnak, hogy feljavítsák vele a saját lisztjüket. - Fantasztikus Ország (Magyarország) - fantasztikus alapanyaga.
Egy kiegyansúlyozott túróstészta kiváló alapanyaga. Mérték, visszafogottság egészséges elegancia. Tönköly az újrafelfedezett ősi magyar gabona. Fehérjetartalma, rosttartalma, vitamintartalma, ásványi anyag tartalma, magasabb; szénhidráttartalma alacsonyabb mint a hagyományosan fogyasztott búzáké (Triticum aestivum) Egészséges.