Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink PaBeRé Csodakertje

PaBeRé Csodakertje

PaBeRé-> Három gyermekem keresztnevének kezdőbetűiből raktam össze (Panka,Bence,Réka). Csodakert-> mint egy 2000 nm telken lakunk, melynek fele kert. Van benne MINDEN. Kertészmérnökként végeztem Kecskeméten, és bár az élet úgy hozta, hogy már nem a szakmámban dolgozom. A kert, a kertészkedés így is a hobbim maradt. Kertemben nem használok műtrágyát a tápanyag utánpótlásról az állataink gondoskodnak. A növényvédőszereket is kerülöm, inkább a megfelelő növény társítást választom és a gyógy- és fűszernövények jótékony hatását veszem figyelembe. Különböző növények áztatásából kivont leveket is előszeretettel használom. A posztban szereplő képen minden növény sajátunk.

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Bio
Gluténmentes
Tojásmentes
Tejmentes
Cukormentes
Vegán
Állatkísérlet mentes
Pálmaolaj mentes
Parrabénmentes
Ár szerint

Sóvirág - csokor *vegyes*

Ez az egyszerű kis csokor, még tovább is variálható, de akár így is jól mutat falra, szekrényajóra akasztva! Kb.25-30cm a csokor hossza! Sötétlila, halványlila, fehér, sötét sárga, halvány sárga, kék és rózsaszín színeket tartalmazhat a csokor. 8-10 szálas csokrok.  Időnkként hajlakkal fújjuk le, hogy tartósabb legyen.

400 Ft / db
400 Ft/db

Spenót

A fiatal, friss spenótleveleket foszgyaszthatjuk nyersen salátákban, párolva, főzve. Főtt fürjtojással az igazi - mi így szeretjük!!!  100g / csomag ,mosatlan

700 Ft / csomag
700 Ft/csomag

Szárított szalmarózsa virágzat

Kb. 15g / csomag Koszorúkra ragasztva kiváló dekoráció.

400 Ft / csomag
400 Ft/csomag

Zellerlevél

Mosatlan. Nem csupán ízesíthetünk vele, hanem felhasználhatjuk levesekbe, főzelékekbe, egészségesv zöld turmixokba.

400 Ft / csomó
400 Ft/csomó