Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Élelmiszerek

Sombefőtt, nagy 310 ml

A som a csipkebogyóhoz hasonlóan rengeteg antioxidánst és C-vitamint tartalmaz. Bogyójának íze kicsit fanyar, remekül illik a vad és a marhahúshoz. Kíméletes eljárással, lassúfőzőben, alacsony hőfokon készítem a sombefőttet, hogy minél több értékes anyagot megőrizzen. Összetevők: Vegyszermentesen termesztett som, ivóvíz, cukor, citromsav.

1290 Ft / üveg
4161.29 Ft/l

Sóska-Jóska

Nem csak főzeléknek, de megmosott leveleit összetépkedve, friss tejföllel vagy kefirrel tálalva igazi csemege lehet grillételek mellé is. 100 g- os kiszerelésben a frissen szedett levelek. Mosatlan.

700 Ft / csomag
700 Ft/csomag

Spagetti 4 Tojásos

Olasz tészta Magyar módra.  Kiváló Magyar Tésztalisztből és Szigeti tojásból készült.

1013 Ft / csomag
2 Ft/csomag

Spagetti Durum

SPAGHETTI az igazi OLASZ tészta! Finom elegancia, érzéki hangulat, az ízek harmóniája, - szerelem Kiváló Alföldi Tésztaipari Durumdarából a Bajai malomból, - amit Olaszországban arra használnak, hogy feljavítsák vele a saját lisztjüket. -  Fantasztikus Ország (Magyarország) - fantasztikus alapanyaga.

920 Ft / csomag
2 Ft/csomag

Spagetti Kendertészta

Magas fehérjetartalom. Nagyon finom.

759 Ft / csomag
3 Ft/csomag

Spagetti Tönköly Teljes Kiőrlésű

Minden finomság elkészíthető belőle. A SPAGHETTIK ősapja. Tönköly az újrafelfedezett ősi magyar gabona. Fehérjetartalma, rosttartalma, vitamintartalma, ásványi anyag tartalma, magasabb; szénhidráttartalma alacsonyabb mint hagyományosan fogyasztott búzáké (Triticum aestivum) Egészséges.

577 Ft / csomag
2 Ft/csomag

Spenót

A fiatal, friss spenótleveleket foszgyaszthatjuk nyersen salátákban, párolva, főzve. Főtt fürjtojással az igazi - mi így szeretjük!!!  100g / csomag ,mosatlan

700 Ft / csomag
700 Ft/csomag

Spenót

Frissen szedett vegyszermentes spenót A Mi Kiskertünktől. Egy csomag 250 g kiszerelésű. 

1000 Ft / csomag
1000 Ft/csomag

Spenót- 250g

Üdezöld Bioporta vegyszermentesen termelt zsenge spenótleveleit frissen szedve szállíttjuk. A csomag 250 grammot tartalmaz. Mosatlan.

1000 Ft / csomag
1000 Ft/csomag

Sült Paradicsomszósz 330 ml

Tartala: paradicsom, hagyma, fokhagyma, olivaolaj, só, bazsalikom, rozmaring, kakukkfű Ajánljuk tésztához sajttal, pizzára, bolognai ragúhoz. 330 ml Tartósítószert nem tartalmaz!

1580 Ft / db
4.65 Ft/ml

Sült szilvalekvár

Sült szilvalekvár (darabos állagú) 370 ml Tartósítószer és cukormentes szilvalekvár, saját termelésű gyümölcsből  készítve.  Összetevők: szilva  

1500 Ft / db
4.05 Ft/ml

Sült tea

Sült tea  Erdei gyümölcsös 155g Összetevők: meggy, eper, ribizli, áfonya,cukor, fűszerek Elkészítése: a koncentrátumot ízlés szerinti mennyiségű  forró vagy hideg vízzel kell felönteni, és készen van a gyümölcsös ital. NEM TARTALMAZ; tartósítószereket; mesterséges színezéket zselésítő anyagokat, ízfokozókat.

1200 Ft / db
7.74 Ft/g