Új helyszínen várja a Közösség a vásárlókat!

2020. szeptember 10-én megnyitottuk a győri átadási pontunkat! Új bázisunkon nem csak egyszerű adás-vétel folyik, hiszen igazi közösségi élményekkel is gazdagodhat minden kosártag. Kiváló adottságokkal, remek hangulattal és rengeteg finomsággal várunk Benneteket ezentúl Győrben a Torulában, amely minden csütörtökön otthona lesz a Kisalföldi Kosárnak.

Bővebben a Toruláról

A Torula Művésztér a győri szeszgyár egy termelésből kivont épületében található – nevét a régen itt előállított torula élesztőről kapta. 2019-ben nyitotta meg kapuit, jelenleg 6 egyéni és egy közösségi műterem, egy 6 méteres belmagasságú, közel 400nmes kiállítótér és egy 40 négyzetméteres közösségi tér található benne. Otthont ad a régió fiatal alkotóinak, kiállításoknak, rendezvényeknek és most már a Kisalföldi Kosár Közösségnek is.

Megközelíthetőség: a Torula pár percre Győr belvárosától, a Budai út 7. szám alatt található. Könnyen elérhető a központból gyalog és biciklivel, de az autóval érkezőknek is van egy nagyszerű hírünk: saját zárt udvarral rendelkezik, ahol az átvétel idejére ingyenes parkolási lehetőség biztosított a kosárközösség tagjainak.

Az épületben tágas hely áll rendelkezésre a csomagok összeállítására és átadására.

Vár Titeket egy közösségi rész, ha épp összefutnátok egy ismerőssel, akivel szívesen beszélgettek. Ugyanitt kap helyet hamarosan egy játszósarok a legkisebbeknek.

Amíg az időjárás engedi, az átadásokat az udvaron, friss levegőn tudjuk tartani.
Az épületben mosdó is található.
A Torula könyvespolcán mindig találtok érdekes olvasnivalót.
Ha időtök engedi, bekukkanthattok az aktuális kiállításokra.

Tehát a cím: Győr, Budai út 7.

Weboldal: www.torula.hu

Várunk mindenkit szeretettel!