Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Zalka Major Portékái

Zalka Major Portékái

Üdvözöllek a Zalka Major Portékái háza táján! Gyógynövény termékeket, fermentált savanyúságokat, házi lekvárokat, befőtteket készítek szeretettel, és odafigyeléssel, saját recept alapján. A gyógynövények a kertemben teremnek, a többit az erdő mélyéről gyűjtögetem össze. Szigorúan tartósítószer és minden mesterséges anyag (színezék, izfokozók) mentesen. ,,Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt, amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette a Földön. (Paracelsus - orvos, tudós)''

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Bio
Gluténmentes
Tojásmentes
Tejmentes
Cukormentes
Vegán
Állatkísérlet mentes
Pálmaolaj mentes
Parrabénmentes
Ár szerint
...

Kistermelői kézműves Málnalekvár cukor-,magmentes 2024’

Kistermelői Kézműves Málnalekvár 2024' hozzáadott cukor nélkül! (Magok nélkül, átpaszírozva) Összetevők: málna (vegyszermentes gazdálkodásból), eritrit, steevia, bio citrom frissen facsart leve, almapektin.    Tartósítószert nem tartalmaz, száraz dunsztolással tartósítva. Felbontás után hűtőben tároljuk!    Kiszerelés: 200 gramm/ üveg 

2500 Ft / üveg
7.58 Ft/g

Kurkumás cukkini savanyúság 650gr

Ősszetevők: cukkini, sárgarépa, tv paprika, vöröshagyma, fokhagyma, víz, kurkuma, ecet, tiszta só, bors, babérlevél, mustármag, steevia, eritrit. Minden zöldség vegyszermentes gazdálkodásból származik. Rendkívül ízletes, kalóriaszegény savanyúság, kurkumával felturbózva. Erről a csodálatos fűszerről tudni érdemes, hogy nagyon erős gyulladáscsökkentő, és emésztésjavító. Valamint a magas vércukorszintre is kedvező hatással lehet.  (Ez a szuper savanyúság  cukkini-ellentábort is meggyőzött már :) ) 

2300 Ft / üveg
3.54 Ft/g
...

Medvehagyma Pesto 200 gr

Medvehagyma Pesto pirított fenyőmaggal, extra szűz bio olívaolajjal, bio hidegen sajtolt szőlőmagolajjal. Glutén-, és laktózmentes. Kiszerelés: 200 gr/üveg  Összetevők: medvehagyma, bio extra szűz olivaolaj, bio hidegen sajtolt szőlőmagolaj, pirított fenyőmag*, gyógyszerkönyvi tisztaságú só.  *allergén összetevő Medvehagyma gyógyhatása: Alkalmazható többek között a magas vérnyomás, magas koleszterinszint, gyomorpanaszok és krónikus betegségek kezelésére. Egy igazi táplálkozási bomba a test számára. Ideális a test tavaszi tisztításához, mivel megtisztítja a belek, a gyomor, a vér és a vesét, erősíti az érfalakat, csökkenti a vérnyomást és a koleszterinszintet. 

3500 Ft / üveg
17.5 Ft/g
...

Paradicsom Pesto 100 gr szőlőmagolajjal

Paradicsom Pesto szőlőmagolajjal  100 gr Összetevők: paradicsom (min. 51%), olívaolaj, parmezánsajt (Grana Padano), bazsalikom, mandula, fenyőmag, bio napraforgóolaj, szőlőmagolaj fokhagyma, bio citromlé, só.   

2200 Ft / üveg
22 Ft/g