Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink A Mi KisKertünk

A Mi KisKertünk

A Mi KisKertünk egy győri családi gazdaság, ahol szívvel-lélekkel termelünk. Fő terményünk az édesburgonya, mellette pedig idényzöldségeket termesztünk. Fontos számunkra a tudatossság, az egészség így ennek szellében gazdálkodunk, úgy ahogyan azt szüleinktől és nagyszüleinktől tanultuk!

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Bio
Gluténmentes
Tojásmentes
Tejmentes
Cukormentes
Vegán
Állatkísérlet mentes
Pálmaolaj mentes
Parrabénmentes
Ár szerint

Darált paprikakrém- csemege

Darált csemege paprikakrém, saját vegyszermentes paprikáinkból, tartósítószer mentesen. Összetétele paprika és só (20%).  A magyar konyha elengedhetetlen hozzávalója, kiválóan passzol pörköltekhez, gulyáslevesekhez, paprikáskrumplihoz de akár egy jó kis zsíros kenyér vagy pirítós mellett is megállja a helyét! 

1200 Ft / db
3.24 Ft/ml

Házi ketchup

Házi ketchup saját vegyszermentes paradicsomunkból, tartósítószer mentesen.  Összetétele: paradicsom, ecet, cukor, só, fokhagyma, fűszerek: bors, szegfűszeg, szerecsendió, fahéj, babér levél. 

3000 Ft / db
6 Ft/ml

Mediterrán szósz

Mediterrán szószunk saját vegyszermentes zöldségeinből és friss zöldfűszereinkből készítettük, tartósítószer mentesen. Szuper tésztára és pizzára is egyaránt.  Összetétele: paradicsom, vöröshagyma, lilahagyma, fokhagyma ,só, bors, cukor, babérlevél, zöldfűszerek: bazsalikom , oregano, petrezselyemzöld, zellerzöld, tárkony, majoránna.   

1500 Ft / db
4.05 Ft/ml

Paradicsomlé

100% paradicsomlé, saját vegyszermentes paradicsomjainkból készült, minden mentes. 

650 Ft / db
130 Ft/dl