Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink Réti Pálinka és GIN

Réti Pálinka és GIN

PÁLINKA ÉS GIN MINDEN ALKALOMRA

Vállalkozásunk középpontjában a pálinka és legújabb szerelmünk, a GIN áll.

 • Szerintünk az alkoholok közt a pálinka a legjobb választás. 100 %-ban gyümölcsből készül, nem tartalmaz szénhidrátot, hozzáadott cukrot, egyéb aromákat.
 • Választásakor 2 dolgot érdemes szem előtt tartani: a minőséget és a mértéket.
 • Egy pohár pálinka vagy GIN a nap végén a lelki egészséget is elősegítheti.
 • Ajándéknak is a legjobb választás.
 • Termékeinket 12 fős vendégházunkban is megkóstolhatjátok, ha nálunk töltitek pihenéseteket.
 • Fontos tevékenységünk még a bérfőzés, a kezdőket cefrézési tanácsadással segítjük a minőség javítása érdekében.

Csapatunk:

Családi manufaktúránk Tárnokrétiben, Győrtől 35 km-re a Fertő-Hanság Nemzeti Park szélén található.

Szüleim, férjem, testvérem és én (Viktória) vagyunk a tulajdonosok. Férjem, Szilárd főzi a pálinkát, a gint és vasal:) a vendégházunkban. Enyém a cefrézés, a marketing, a papírmunka és a takarítás. Unokatestvérem, Zsolti segít minket az egyéb teendőkben (főleg a kerti munkában).

Történetünk:

 • 2009 óta főzünk pálinkát bérfőzésben (más cefréjét főzzük ki). Bérfőzetőink száma már 2500 felett jár, akik közül szép számban vannak az állandóan visszatérő törzsfőzetők.

 • Saját pálinkát 2014-től készítünk. Büszkeségünk, hogy egymás után 3 évben a mi pálinkánk lett Győr Város Pálinkája (Irsai Olivér szőlő, cigánymeggy, birs-alma).

 • Vendégházunk 12 fős, nagy kerttel, medencével, fedett terasszal. Családok, baráti társaságok keresik elsősorban.

 • 2020-ban ismerkedtünk meg a ginkészítéssel és R2 Ginünk most májusban a Vince Magazin tesztjén a legjobb hazai ginnek bizonyult. Szeretnénk, ha termékeinket a környék lakosai széles körben megismernék. Partnereinkkel (gyümölcstermelők, éttermek) hosszú távú kapcsolatban gondolkodunk, folyamatosan tartjuk velük a kapcsolatot.

Amire még büszkék vagyunk:

 • arra, amikor pálinkakóstoló alkalmával a vendég megismeri, milyen pálinkát iszik, mert annak olyan illata és íze van, mint a gyümölcsnek, amiből készült,

 • arra, hogy a saját gyümölcsökön kívül igyekszünk a környékről, helyi termelőktől, állandó partnerektől vásárolni a lehető legjobb minőségű gyümölcsöt.

 • arra a mondatra, amit a nálunk megszálló kisgyerekek szájából szokott elhangozni: “Anyu, ne menjünk haza. Én itt szeretnék lakni.”

További információ rólunk, a termékekről, szolgáltatásainkról: www.retipalinkahaz.hu

Termékek

A termelő jelenleg szünetelteti a rendelést, nézzen vissza később.

"Tomi Rocky" GIN

Egyedülálló Íz, Design, Kezdeményezés! Vásárlásoddal Magyarország egyetlen láb nélküli nyíltvízi paraúszója, TOMI ROCKY álmát támogathatod. A „Tomi Rocky” GIN háromszorosan is egyedülálló: Egyedülálló íz: A „Tomi Rocky” Ginben a boróka mellett a magyar vidék egyik különleges gyümölcse, a cigánymeggy és a cseresznye dominál vaníliás fűszerezéssel. Egyedülálló megjelenés: A „Tomi Rocky” Gin egyedi, képregényszerűen megrajzolt címkéje a győri Smartist Kreatív Kft. munkája. Egyedülálló kezdeményezés: Az eladásból származó bevétellel az ő álmát, az Alcatraz-úszást támogatjuk. „Életem minden pillanata egy történet. Ezt nem kitaláltam, megcsináltam!” Patkás Tamás, "Tomi Rocky"   Sziasztok! Tomi Rocky vagyok. Magyarország egyetlen láb nélküli nyíltvízi paraúszója. A Réti Pálinkaház által készített gin megvásárlásával te is segíthetsz álmom megvalósításában, hogy eljuthassak a híres Alcatraz-úszásra: átússzak a börtönszigetről San Franciscóba. A nevemet viselő ginben a boróka mellett a magyar vidék egyik különleges gyümölcse, a cigánymeggy és a cseresznye dominál vaníliás fűszerezéssel. Design: www.smartist.hu A "TOMI ROCKY" GIN a London dry gin kategóriát képviseli, azaz német Müller típusú lepárlóberendezésünkön újradesztillált a lehető legtisztább íz elérése érdekében. Természetes növényi alkotóelemeit még a desztilláció előtt adjuk hozzá, azt követően semmilyen hozzáadott anyagot nem kap. Édesítőszert, mesterséges anyagokat nem tartalmaz.   Ha a vásárláson túl további segítséget tudsz nyújtani Tomi Rocky merész vállalásához, a következő bankszámlaszámra utalhatod támogatásod: Patkás Tamás Budapest Bank Rt.: 10103379-30369400-01001003 Közlemény: Alcatraz-úszás Alcatraz-úszás időpontja: 2022.08.29. A felkészülést és az úszást közösségi oldalain folyamatosan nyomon követheted: Tomi Rocky (Facebook) tomi_rocky (Instagram)  

10500 Ft / db
10500 Ft/db

Cigánymeggy pálinka

Cigánymeggy pálinka 40% 500ml (fél liter) Ha meggyről van szó, rendszeresen ezt a különleges ízvilágú meggyet választjuk pálinkáink alapanyagául. A cigánymeggy esetében a konyakos meggyre emlékeztető utóíz nemcsak belemagyarázás, hanem valóban érezhető. Győr Város Pálinkája 2016, Pálinkakiválóság

7400 Ft / db
7400 Ft/db

Cseresznyepálinka

Cseresznyepálinka 40% 500ml (fél liter) A népdal szerint: "Érik a ropogós cseresznye, viszek a babámnak belőle" - mi is ezt javasoljuk. Vigyél párodnak belőle (ne csak, ha beteg). Örömet szerzel neki vele. Cseresznyepálinka a cseresznyék királynőjéből, ropogós, nagy szemű germersdorfi cseresznyéből. A cseresznye 80%-a víz, a maradékból kapjuk meg jellegzetes aromáját. A korai fajtákban a vizes jelleg dominál, ezeket pálinkának nem is javasoljuk. Viszont a későbbi érésű, napérlelte germersdorfi cseresznye ízvilága egészen különleges. Színe éréskor kárminpirosból sötétbordóba vált, ekkor szüreteljük le a legtökéletesebb aroma elérése érdekében. Rendhagyó módon fekete címkét választottunk hozzá nosztalgiaként a régi idők "fekete címkés" cseresznyepálinkára. Ne ijedjetek meg, ez csak külső hasonlóság, az íze teljesen más… szerencsére.? Szép, karakteres pálinka, cigánymeggy pálinkánk méltó társa.

7400 Ft / db
7400 Ft/db

Főzőmester kedvenc szilvapálinkája

Főzőmester kedvenc szilvapálinkája 40% 500ml (fél liter) „Ez az igazi szilvapálinka számomra. Kedvenc Cacanska Lepotica szilvámból készült, hosszú lecsengésű ízzel és mindent betöltő illattal. Édes, fűszeres íze desszertek mellé is ideális párosítás” Nagy Szilárd, főzőmester

6900 Ft / db
6900 Ft/db

Irsai Olivér szőlőpálinka

Irsai Olivér szőlőpálinka 40% 500ml (fél liter) Pálinkafőzdénk első nagy durranása volt. 2014-ben készítettük először az akkor bemutatkozó saját márkánk egyik első fajtájaként. Mindjárt az első próbálkozás nagy sikerrel járt, hiszen 2015-ben Győr Város Pálinkájává választották. Egy neves pálinkabíráló szavait idézve: „Amikor iszom, az olyan, mintha szüret idején a friss, illatos szőlőszemek ízét érezném a számban. Azóta is minden évben készítünk belőle. Az általunk vásárolt szőlő a pannonhalmi dombvidéken terem, ami nagyon fontos tényező. Ugyanis pálinkánk friss, virágos illatát speciálisan az itteni termőhelynek is köszönheti. Legalábbis szerintünk. Miután valaki Irsai Olivér szőlőpálinkát iszik, mindenki élvezheti azt a környezetében. A szájban felmelegedve fogyasztóját teljesen körüllengi majd ez a kellemes, összetéveszthetetlen illat. Rágó helyett ezt igyátok! Győr Város Pálinkája 2015, Quintessence Champion-díj 2016, 5 csillagos Pálinkakiválóság

7700 Ft / db
7700 Ft/db

R1 GIN (nyár)

R1 GIN (nyár) 40% 500ml (fél liter) Gin kollekciónk első tagja a nyarat idéző bodzás citromos ízvilággal limitált darabszámban készült. Receptje szupertitkos, illata ellenállhatatlan. A London dry gin kategóriát képviseli, azaz német Müller típusú lepárlóberendezésünkön újradesztillált a lehető legtisztább íz elérése érdekében. Természetes növényi alkotóelemeit még a desztilláció előtt adjuk hozzá, azt követően semmilyen hozzáadott anyagot nem kap. Édesítőszert, mesterséges anyagokat nem tartalmaz.

6300 Ft / db
6300 Ft/db

R2 GIN (ősz)

R2 GIN 40% 500ml (fél liter) Őszi ízek az R2 GIN-t kortyolgatva! GIN kollekciónk szüretet idéző, őszi darabja az R2 GIN Irsai Olivér szőlővel készült limitált darabszámban. GINTESZT GYŐZTES a VinCE Magazin 2021.májusi tesztelésén.

6300 Ft / db
6300 Ft/db

R3 GIN (tél)

R3 GIN 40% 500ml (fél liter) Gin kollekciónk harmadik tagját a tél és a szerelem ihlette. A palackokba a szerelem gyümölcseit (alma és füge) és fűszereit (szárított narancshéj, fahéj) főztük bele. Limitált darabszámban készült. Igazi szerelmi bájital Valentin napra, aminek pontos receptjét természetesen most sem árulhatjuk el:). A London dry gin kategóriát képviseli, azaz német Müller típusú lepárlóberendezésünkön újradesztillált a lehető legtisztább íz elérése érdekében. Természetes növényi alkotóelemeit még a desztilláció előtt adjuk hozzá, azt követően semmilyen hozzáadott anyagot nem kap. Édesítőszert, mesterséges anyagokat nem tartalmaz.

6300 Ft / db
6300 Ft/db

Sárgabarack pálinka

Sárgabarack pálinka 40% 500 ml Egy pálinkafajta van, ami nélkül pálinkaház nem létezhet, ez pedig a sárgabarack. A fogyasztók körében messze ez a legkeresettebb fajta. A külföldiek számára is ez a "Magyar Pálinka". Ilyen ízvilággal egyetlen külföldi "Schnaps" sem rendelkezik. Réti sárgabarack pálinkánk íze és illata nagymamánk házi baracklekvárját juttatja eszedbe. A titok nyitja a fajtában keresendő. Ne a divatos, piacon, áruházak gyümölcsrészlegén árult fajtákra gondolj. Ezek kívülről ugyan tökéletesek, de ízükben visszafogottak. Különösen, ha pálinkának készítjük őket. Annak a gyorsan puhuló, könnyen lottyadó, nehezen szállítható gönci magyar kajszi és magyar kajszi C235 az etalon. Sajnos az utóbbi évek időjárása nem kedvez számukra, állandó fagyveszély leselkedik rájuk. Ezért minden egyes cseppjét becsüld meg és csak különleges alkalmakra tartogasd!

11000 Ft / db
11000 Ft/db

Sárgabarack pálinka 350ml

Sárgabarack pálinka 40% 350 ml Egy pálinkafajta van, ami nélkül pálinkaház nem létezhet, ez pedig a sárgabarack. A fogyasztók körében messze ez a legkeresettebb fajta. A külföldiek számára is ez a "Magyar Pálinka". Ilyen ízvilággal egyetlen külföldi "Schnaps" sem rendelkezik. Réti sárgabarack pálinkánk íze és illata nagymamánk házi baracklekvárját juttatja eszedbe. A titok nyitja a fajtában keresendő. Ne a divatos, piacon, áruházak gyümölcsrészlegén árult fajtákra gondolj. Ezek kívülről ugyan tökéletesek, de ízükben visszafogottak. Különösen, ha pálinkának készítjük őket. Annak a gyorsan puhuló, könnyen lottyadó, nehezen szállítható gönci magyar kajszi és magyar kajszi C235 az etalon. Sajnos az utóbbi évek időjárása nem kedvez számukra, állandó fagyveszély leselkedik rájuk. Ezért minden egyes cseppjét becsüld meg és csak különleges alkalmakra tartogasd!

5900 Ft / db
5900 Ft/db

Sport+Kényeztetés csomag 1.

Sport+Kényeztetés csomag életmódváltóknak (1-4.hét) -> Részletek Tartalma: 1 db 100 ml-es Réti Birs-Alma vegyes gyümölcspálinka (Réti Pálinkaház) nőknek: 1 db 15 ml-es Világok Virága (Monoi de Tahiti) krémdezodor, férfiaknak: 1 db 110 g-os Földközi tenger szappan (Clematis Szappan Szalon) 1 db 70 g-os kandírozott citromhéj fehér csokoládéval (Choco Card) 4 db heti Edzéstervező kártya inspirációs idézettel Kezdő és haladó edzésterv 4 hétre e-mailben megküldve hozzáférés zárt facebook-csoportunkhoz (Életmódváltók kihívás ÚJ UTAKON) + ajándék alkoholos filc a kártyához Réti Pálinkaház (https://retipalinkahaz.hu) Birs-Alma vegyes gyümölcspálinka: Birsből és almából álló különleges házasítás. A téli időszak nagy kedvence. Sokak kedvenc birsalma kompótja köszön vissza ebben a pálinkában. A Robusta birs citrusosságával szinte harsog, az alma (golden és jonagold) kellemes fűszeressége ezt kerekíti le lágyan. A két gyümölcs úgy egészíti ki egymást, mint a jin és a jang, harmónikussá téve a pálinkát. 2017-ben Győr Város Pálinkája. Clematis Szappan Szalon (https://clematisszappan.hu) A névadó Clematis, más néven réti iszalag, egy a Szigetközben honos, védett, lila színű növény. Egyedisége miatt a "Szigetköz kincsének" is nevezik. A Clematis Szalon termékei is hasonlóan egyediek, különlegesek, gondosan válogatott, természetes alapanyagokból készülnek. A termékek megálmodója és kifejlesztője László Gyöngyi. Világok Virága (Monoi de Tahiti) krémdezodor (nőknek): Illatát a Polinéz szigetek egy különleges gardénia virága kölcsönzi a terméknek, ami csábító, egzotikus illatával teszi nőiessé a használóját. A testszagot okozó mikroorganizmusokkal szembeni hatásosság eléréséért egy természetes dezodor hatóanyag felel, amely egyik összetevője az antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező zsálya (Salvia officinalis). Hatékonyságát 24 órás klinikai teszt bizonyítja. A krémdezodor az izzadást nem gátolja, csak a kellemetlen szagokat akadályozza meg. Természetes alapanyagai közé tartozik a holland BIO kakaóvaj és a szűrt shea vaj. Földközi tenger szappan (férfiaknak): A szappan létrejöttét a tenger sokféle színe inspirálta: az azúrkéktől egészen a türkiz zöldes árnyalatáig. A használt parfüm illata magával ragadóan férfias, nőket elcsábító. Krémes habját a növényi olajok keverékének köszönheti. Kemény állagú szappan, ennek köszönhetően az utolsó apró darabkájáig használható, nagyon gazdaságos termék. Mivel kézzel készült, minden darab egyedi, sajátos színekkel és formákkal kápráztat el. Choco Card (https://chococard.hu) A albertkázmérpusztai kis családi vállalkozást a csokoládé és a kreatív munka iránti szenvedély hívta életre 2011-ben. Megálmodója jó életszínvonalat biztosító, kiszámítható munkájának és a nagyvárosi életnek hátat fordítva vágott bele a kihívásokban bővelkedő, kreatív munkának a csokoládékészítés világában. Teljesen rabul ejtette ez a tevékenység, megtalálta saját útját. Kandírozott citromhéj fehér csokoládéval: Savanykás, mert citromos, és édes, mert fehér csokoládés. Kifejezetten kellemes. A fehér csokoládé édességét a kandírozott citromhéj citrusossága ellensúlyozza. Kurkumával színezik citromszínűre, végül tealevél darabkákkal pöttyözik.

6200 Ft / csomag
6200 Ft/csomag

Sport+Kényeztetés csomag 1.

Sport+Kényeztetés csomag életmódváltóknak (1-4.hét) -> Részletek Tartalma: 1 db 100 ml-es Réti Birs-Alma vegyes gyümölcspálinka (Réti Pálinkaház) nőknek: 1 db 15 ml-es Világok Virága (Monoi de Tahiti) krémdezodor, férfiaknak: 1 db 110 g-os Földközi tenger szappan (Clematis Szappan Szalon) 1 db 70 g-os kandírozott citromhéj fehér csokoládéval (Choco Card) 4 db heti Edzéstervező kártya inspirációs idézettel Kezdő és haladó edzésterv 4 hétre e-mailben megküldve hozzáférés zárt facebook-csoportunkhoz (Életmódváltók kihívás ÚJ UTAKON) + ajándék alkoholos filc a kártyához Réti Pálinkaház (https://retipalinkahaz.hu) Birs-Alma vegyes gyümölcspálinka: Birsből és almából álló különleges házasítás. A téli időszak nagy kedvence. Sokak kedvenc birsalma kompótja köszön vissza ebben a pálinkában. A Robusta birs citrusosságával szinte harsog, az alma (golden és jonagold) kellemes fűszeressége ezt kerekíti le lágyan. A két gyümölcs úgy egészíti ki egymást, mint a jin és a jang, harmónikussá téve a pálinkát. 2017-ben Győr Város Pálinkája. Clematis Szappan Szalon (https://clematisszappan.hu) A névadó Clematis, más néven réti iszalag, egy a Szigetközben honos, védett, lila színű növény. Egyedisége miatt a "Szigetköz kincsének" is nevezik. A Clematis Szalon termékei is hasonlóan egyediek, különlegesek, gondosan válogatott, természetes alapanyagokból készülnek. A termékek megálmodója és kifejlesztője László Gyöngyi. Világok Virága (Monoi de Tahiti) krémdezodor (nőknek): Illatát a Polinéz szigetek egy különleges gardénia virága kölcsönzi a terméknek, ami csábító, egzotikus illatával teszi nőiessé a használóját. A testszagot okozó mikroorganizmusokkal szembeni hatásosság eléréséért egy természetes dezodor hatóanyag felel, amely egyik összetevője az antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező zsálya (Salvia officinalis). Hatékonyságát 24 órás klinikai teszt bizonyítja. A krémdezodor az izzadást nem gátolja, csak a kellemetlen szagokat akadályozza meg. Természetes alapanyagai közé tartozik a holland BIO kakaóvaj és a szűrt shea vaj. Földközi tenger szappan (férfiaknak): A szappan létrejöttét a tenger sokféle színe inspirálta: az azúrkéktől egészen a türkiz zöldes árnyalatáig. A használt parfüm illata magával ragadóan férfias, nőket elcsábító. Krémes habját a növényi olajok keverékének köszönheti. Kemény állagú szappan, ennek köszönhetően az utolsó apró darabkájáig használható, nagyon gazdaságos termék. Mivel kézzel készült, minden darab egyedi, sajátos színekkel és formákkal kápráztat el. Choco Card (https://chococard.hu) A albertkázmérpusztai kis családi vállalkozást a csokoládé és a kreatív munka iránti szenvedély hívta életre 2011-ben. Megálmodója jó életszínvonalat biztosító, kiszámítható munkájának és a nagyvárosi életnek hátat fordítva vágott bele a kihívásokban bővelkedő, kreatív munkának a csokoládékészítés világában. Teljesen rabul ejtette ez a tevékenység, megtalálta saját útját. Kandírozott citromhéj fehér csokoládéval: Savanykás, mert citromos, és édes, mert fehér csokoládés. Kifejezetten kellemes. A fehér csokoládé édességét a kandírozott citromhéj citrusossága ellensúlyozza. Kurkumával színezik citromszínűre, végül tealevél darabkákkal pöttyözik.

6200 Ft / csomag
6200 Ft/csomag