Mások ezeket rendelték
Mákolaj
Hidegen sajtolt,szüretlen,házi mákolaj fényvédő üvegben. Élettani tulajdonságait magas E-vitamin,alfa-és gamma tokoferol,olajsav,palmitinsav,koncentrált linolsav és szterin tartalmának köszönheti.A mákolaj idegerősítő,hangulatjavító,szellemi teljesítményfokozó,immuntámogató,jót tesz a pajzsmirigynek.A hidegen sajtolt mákolaj kiemelkedő élettani hatása már régi keletű a népgyógyászatban, de mára a modern orvostudomány is elismeri egészségvédő hatását. Rendkívül gazdag telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Kiemelkedő aminósav, foszfor, kálcium és vastartalom jellemzi. A mákolaj fogyasztása kedvezően hat a csontozatunk egészségére, megállíthatja a csontszövetek leépülésének folyamatát, megelőzheti a trombózis és embólia kialakulását, normalizálhatja a vér koleszterinszintjét és a magas vérnyomást. Jótékony hatást mutat a sebek gyógyulásában. Fogyasztása: 1-2 teáskanál (5ml),napi rendszerességgel,lehetőség szerint éhgyomorra. Finom salátaöntetként,levesek,szószok ízesítőjeként,desszertekhez is nagyon jó. Kiváló vegán kozmetikum,öregedésgátló hatású arc és bőrápoló olaj. A mákből hidegen sajtolt szűretlen natúr olaj minden hozzáadott anyagtól mentes. Minőség megőrzési idő 1 év.
Máriatövismagolaj
Hidegen sajtolt,szüretlen máriatövis magolaj. A Máriatövis (Sylibum marianum) évszázadok óta a különböző májbetegségek panaszosainak nyújt igen hatékony „mentőövet”. A máriatövis mag hatóanyaga a szilimarin, ami egy gyűjtőnév, több hasonló szerkezetű anyag (a szilibin, a szilidiadin, a szilikrisztin) elegye. A népi gyógyászat szerint a májbetegségeknél, "ahol már semmi sem segít" biztosan számíthatunk a máriatövis kiváló gyógyerejére. Adagolás reggel éhgyomorra 1 mokkéskanálnyi , kúraszerűen. 1 kúra 50 ml, majd egy hét szünet után érdemes megismételni. Napküzben fogyasszunk sok folyadékot, így a éreganyagok könnyebben távoznak. A felbontást követően javasolt 3-4 hónapon belül felhasználni, hogy az értékes vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok ne veszítsenek magas minőségükből. Szűretlen olaj, ezért előfordulhat ülepedés, ezért fogyasztás előtt rázzuk fel!