Sziasztok Kosarasok!
A vállalkozóbb kedvűek részére készítettem egy „ félig” kész mikrozöld tálcát.
A kis növények túl vannak az első pár kritikusabb napon és az átvétel napjára már nagyon szépek, erősek.
Az elkövetkező napokban frissen szüretelhetőek lesznek (kb. még 5- 10 napig biztosan), ha naponta locsoljátok őket.
Annyi csak a teendő, hogy kerestek neki egy világos ablakot ahol a megfelelő fény mellett nem égeti állandóan a nap és naponta 1x meglocsoljátok.
A friss zöldborsó csodálatos ízű, friss akár a cukorborsó szem.
Használata : nyersen salátákba, szendvicsekhez, smoothie elkészítéséhez vagy ételek díszítéséhez;
párolva a cukorborsóhoz hasonlóan készítendő.
Sziasztok Kosarasok!
A vállalkozóbb kedvűek részére készítettem egy „ félig” kész mikrozöld tálcát.
A kis növények túl vannak az első pár kritikusabb napon és az átvétel napjára már nagyon szépek, erősek.
Az elkövetkező napokban frissen szüretelhetőek lesznek (kb. még 5- 10 napig biztosan), ha naponta locsoljátok őket.
Annyi csak a teendő, hogy kerestek neki egy világos ablakot ahol a megfelelő fény mellett nem égeti állandóan a nap és naponta 1x meglocsoljátok.
A friss zöldborsó csodálatos ízű, friss akár a cukorborsó szem.
Használata : nyersen salátákba, szendvicsekhez, smoothie elkészítéséhez vagy ételek díszítéséhez;
párolva a cukorborsóhoz hasonlóan készítendő.
Sok sikert a növénykékhez!!