Az Óvári sajt az egyik legismertebb hazai sajtféleség. Nevét Mosonmagyaróvárról kapta, ahol a múlt század elején a hazai szarvasmarha-tenyésztés és tejgazdaság úttörője, Ujhelyi Imre kezdeményezésére dolgozták ki készítési módját. Röghézagos szerkezetű sajtféleség, jól vágható, nem morzsálódó, enyhén rúzsos ízű, vágható állományú.
Összetevők: meggy,cukor,citrom,citromsav,víz,konyak Hőkezeléssel tartósítva, felbontás után hűtve tárolandó. 370 ml
Üdezöld Bioporta kertjében vegyszermentesen termesztett körömvirág fejek leszárítva 30 grammos csomagolásban. Körömvirágból főzőtt tea: -segíti az emésztést, májműködést, epehajtó, szélgörcsoldó -hámosítja a gyomor- és nyombélfekélyt, csökkenti a gyulladást -tisztítja a szemfenék ereit -külsőleg kiváló sebgyógyító, fertőtlenítő, alkalmazható hegekre, fekélyekre, égési sérülésekre.
Tartalmaz: körte, cukor, víz, hagyma, fokhagyma, só, gyömbér, fahéj, szegfűszeg, pektin, cayenne bors Tarósítószert nem tartalmaz!
Tartalmaz: körte, alma, víz, narancsvelő, citromsav Tartósítószert nem tartalmaz!
Tartalma: körte, víz, cukor, citromsav, fahéj, szegfüszeg Tartósítószert nem tartalmaz! 720 ml
Köves malmon őrölt búzalisztünkből készült kovászos kenyér parajdi sóval talajmegújító gazdálkodásunkból. Összetevök: liszt, víz, parajdi só
Talajmegújító mezőgazdaságunkban termelt, köves malmon őrölt búzaliszt.
Parenyica tészta ízesített krémsajt töltve. A karakteres ízvilág miatt valódi sajt különlegesség. Kulináris élvezetet a lágy krémsajton túl a lila hagyma adja, ráadás ként még bükkfán van füstölve.