Elegáns és finom. Ebből lehet tésztacsodákat alkotni. Kiváló Magyar Tésztalisztből és Szigeti Tojásból készült.
Alkalom művészi ételek készítéséhez. Al dente. Kiváló Alföldi Tésztaipari Durumdarából a Bajai malomból, - amit Olaszországban arra használnak, hogy feljavítsák vele a saját lisztjüket. - Fantasztikus Ország (Magyarország) - fantasztikus alapanyaga.
Magas fehérjetartalmú, kiváló szálas tészta. Tagliatelle. Nagyon finom.
Pár szál tészta, elégedett mosolygós arcok, és még egészséges is ... Tönköly az újrafelfedezett ősi magyar gabona. Fehérjetartalma, rosttartalma, vitamintartalma, ásványi anyag tartalma, magasabb; szénhidráttartalma alacsonyabb mint hagyományosan fogyasztott búzáké (Triticum aestivum) Egészséges.
Nagymamáink tésztája. Köretnek de! levesekbe is! Kiváló Magyar Tésztalisztből és Szigeti Tojásból készült
Levestészta a javából. Nem csak húslevesbe. Kiváló Magyar Tésztaliszt és Szigeti Tojás felhasználásával készült
8 tojásos száraztészta, amely búzalisztből készül. Házias ízekkel! Rövid főzési időtartam (6-7 perc) Kiszerelés 200g
8 tojásos száraztészta, amely búzalisztből készül. Házias ízekkel! Rövid főzési időtartam (6-7 perc) Kiszerelés 500g
8 tojásos száraztészta, amely búzalisztből készül. Házias ízekkel,ahogy régi nagymamáink is készítették. Rövid főzési időtartam (6-7 perc) Kiszerelés 200g
8 tojásos száraztészta, amely búzalisztből készül. Házias ízekkel! Rövid főzési időtartam (6-7 perc) Kiszerelés 500g
8 tojásos száraztészta, amely búzalisztből készül. Házias ízekkel! Rövid főzési időtartam (6-7 perc) Kiszerelés 200g
8 tojásos száraztészta, amely búzalisztből készül. Házias ízekkel! Rövid főzési időtartam (6-7 perc) Kiszerelés 200g