Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Zümi Méhészet

Zümi Méhészet

Mézek, méhészeti termékek, házi lekvárok, szörpök

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Bio
Gluténmentes
Tojásmentes
Tejmentes
Cukormentes
Vegán
Állatkísérlet mentes
Pálmaolaj mentes
Parrabénmentes
Ár szerint

Epres Mézkészítmény 250g

Az eper üde íze, a nyárba hajló zsongás sokat ígérő illata, a méz diszkrét karaktere egybeolvadnak ebben a párosban. Üvegbe zárt rózsaszín tava.

1590 Ft / db
6.36 Ft/g

Fa Ajándékdoboz

A doboz tartalma 4*50g mini méz. Az oldalon található gyógyövényes és desszert mézek közül lehet választani. Rendeléskor üzenetben jelezheted, hogy milyen mézet szeretnél a dobozba.

4750 Ft / db
24 Ft/db

Facéliaméz

Mézontófű (méhvirág, hernyóvirág) Európa viszonylag új kultúrnövénye. Citromos selyem, az allergiások legjobb barátja! Ez a mézfajta egyszerre ejti rabul a gyermekek szívét jellegzetesen édes ízével és az allergiásokat. Mivel pollentartalma elenyésző, így biztonsággal fogyasztható. Erősen gyulladáscsökkentő hatású, ugyanakkor jótékonyan besegít a vérnyomás megfelelő szinten tartásában. Fertőzések és égések kezelésében is segítségül hívható.

2800 Ft / db
3 Ft/db

Fahéjas-Narancsos Mézkészítmény 250g

Pikáns időtálló klasszikus, téli esték kuckózós barátja, kockás takarós öröm. Ünnepivé varázsolja a legegyszerűbb kekszet, a leghétköznapibb teát is. Elegáns, vibráló és élettel teli. Akárcsak Te.

1590 Ft / db
6.36 Ft/g

Fűzfa Méz

Ez a gyűjtött mézkülönlegesség alkalmas lázcsillapításra, használható a reuma és a magas vérnyomás kezelésének támogatására, ráadásul nagyon finom is!

2900 Ft / db
3 Ft/db

Gesztenyeméz 250g

Kiszerelés 250g

1600 Ft / db
6.4 Ft/g

Hármas Ajándékcsomag

A csomag tartalma 3*50g mini méz. A mézeket az oldalon található gyógynövényes és desszert mézek közül választhatod ki. Rendelésnél üzenetben tudod felénk jelezni, hogy melyiket tegyük a csomagba.

3150 Ft / db
63 Ft/db

Háromszög Ajándékdoboz

A doboz tartalma 3*50g. Az oldalon található gyógynövényes és desszertmézek közül választhatsz. Rendeléskor üzenetben jelezheted, hogy melyik mézeket helyezzük el a dobozban.

3150 Ft / db
21 Ft/db

Hársméz

3300 Ft / db
4 Ft/db

Immunerősítő Csomag

Kedvezményes csomag!!! Meghűléses, megfázásos időszak ellenszerei. Javasolt adagolás immunerősítésnél Propolisz csepp: Napi 2*15 csepp kockacukorra vagy egy evőkanál mézzel elkeverve. Torokfájásnál, gyulladásnál napi 30 csepp 2 dl vízben, teában elkeverve gargalizálni. Ha lenyeljük utána a belsőnket is erősíti. Virágpor: 3-4 kávéskanálnyit szétrágni utána tetszés szerin folyadékkal lenyelve. Ízlés szerint mézzel keverhető.Gyermekek adagja a fele a felnőttekénél. Tartalma: 500g-os virágméz 20 ml propolisz csepp 100 g virágpor

4200 Ft / db
5 Ft/csomag

Ír krémlikőrös Mézkészítmény 250g

Az akácméz és  az ír krémlikőr találkozásából születik műhelyünkben a gourmet-mennyország. Igazi urak és hölgyek kedvence. Öt órai teához, délutáni feketéhez, vagy helyettük ajánljuk.

1590 Ft / db
6.36 Ft/g

Kakukkfüves Mézkészítmény 250g

Akácméz és kakukkfű kettőse. Ez a páros igazi ütős csapat, a gyógynövények felerősítik egymás hatékonyságát. Mézünk felső légúti és asztmás megbetegedéseknél jótékony támogatást nyújt, köptető és nyákoldó hatású. Köhögés csillapítására, görcsoldásra, emésztési nehézségek feloldására egyaránt kiváló.

1490 Ft / db
5.96 Ft/g