Friss, fejes saláta zsengén leszedve Az egész leveleket teheted szendvicsbe is. Csak meg kell mosni, tépkedni , ízesíteni és mehet az asztalra. A csomag 100 g körüli.
Sokoldalúan felhasználható, és az összes fűszernövény közül a leggyakrabban alkalmazott a magyar konyhában. A magas C-vitamin tartalmának köszönhetően a petrezselyem egy értékes vitaminhordozó. Egy hasznos tipp: a petrezselymet csak frissen tegyük az ételbe, mivel a főzés során veszít a vitamintartalmából. 40g körüli csomók
20-25dkg/csomag Szép nagy fejek. A fokhagymát gondolom nem kell senkinek bemutatni. Hűvös, szellős és sötét helyen kell tartani.
A fokhagymát gondolom nem kell senkinek bemutatni. Hűvös, szellős és sötét helyen kell tartani. Egészség, minimális szépséghibája van a fejeknek, aprók, diónyi nagyságúak. 200-250 g/ csomag
Nyári vetésből származó fiatal és friss kaprot kínálok. Kovászos uborka kisérője, de ízvilága harmonizál még a gombával, burgonyával, tojásos ételekkel, hallal és a túróval. A mártásokról, szószokról se feletkezzünk meg! 40g körüli frissen szedett kapor / csomag
Ételeink megízesítője. Petrezselyemhez hasonló illatú és ízű fűszernövény. A "házi patikában" is jelentős szerepe van, de KISMAMÁK NE FOGYASSZÁK!!! A lestyánlevél kiváló ízt ad a leveseknek, salátáknak, jól harmonizál a zöldborsóval.
Gyakorlatilag mindenhez használható. Apróra vágva kész ételekhez adjuk, főzve elveszti vitamintaratalmát. A jó húsleves fontos kelléke. 40g körüli csomók
Kb. 18db/csomag Illata, íze enyhébb, mint a vörörhagymáé. Íze enyhén édeskés, így alkalmas nyers fogyasztásra, salátákba és szendvicsekbe. Húsa halványlila színű. 0,5kg/csomag
Nem csak főzeléknek, de megmosott leveleit összetépkedve, friss tejföllel vagy kefirrel tálalva igazi csemege lehet grillételek mellé is. 100 g- os kiszerelésben a frissen szedett levelek. Mosatlan.
A fiatal, friss spenótleveleket foszgyaszthatjuk nyersen salátákban, párolva, főzve. Főtt fürjtojással az igazi - mi így szeretjük!!! 100g / csomag ,mosatlan
Az apró vörös hagymafejeket és a zöld leveleket általában kenyeres ételekhez fogyasztjuk. Közkedvelt recept az újhagymaleves is. Én rántottába vagy párolt rizsbe is bele szoktam karikázni. A hagyma nemcsak ételeink fűszerezésére van remek hatással, hanem az egészségünkre 8 db/ csomag
Mosatlan. Nem csupán ízesíthetünk vele, hanem felhasználhatjuk levesekbe, főzelékekbe, egészségesv zöld turmixokba.