Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink PaBeRé Csodakertje

PaBeRé Csodakertje

PaBeRé-> Három gyermekem keresztnevének kezdőbetűiből raktam össze (Panka,Bence,Réka). Csodakert-> mint egy 2000 nm telken lakunk, melynek fele kert. Van benne MINDEN. Kertészmérnökként végeztem Kecskeméten, és bár az élet úgy hozta, hogy már nem a szakmámban dolgozom. A kert, a kertészkedés így is a hobbim maradt. Kertemben nem használok műtrágyát a tápanyag utánpótlásról az állataink gondoskodnak. A növényvédőszereket is kerülöm, inkább a megfelelő növény társítást választom és a gyógy- és fűszernövények jótékony hatását veszem figyelembe. Különböző növények áztatásából kivont leveket is előszeretettel használom. A posztban szereplő képen minden növény sajátunk.

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Bio
Gluténmentes
Tojásmentes
Tejmentes
Cukormentes
Vegán
Állatkísérlet mentes
Pálmaolaj mentes
Parrabénmentes
Ár szerint

Bíborka csokor

EGYET FIZET, KETTŐT VIHET AKCIÓ! Szárított virágcsokor.  Szép, erős bordó színű.

500 Ft / csomó
500 Ft/csomó

Fejes saláta zsengén

Friss,  fejes saláta zsengén leszedve Az egész leveleket teheted szendvicsbe is. Csak meg kell mosni, tépkedni , ízesíteni és mehet az asztalra. A csomag 100 g körüli.

700 Ft / csomag
700 Ft/csomag

Fokföldi Ibolya - rózsaszín karimás

Megfelelő gondoskodás mellett szinte egész évben virágzik!!! Csak lakásban tartom!   Jól megvilágított helyen legyenek, de nyárra vegyük el az ablakból  => megéghetnek NE FÜRDESSÜK, MERT TÖNKREMEGY!!! TÉLEN NE NYISSUNK RÁJUK ABLAKOT, NÉMELYIK ÉRZÉKENY RÁ!!! 1 HÉTEN 1x ALULRÓL ÖNTÖZZÜK (én csak süteményestányért rakok alájuk => nem tudom túlöntözni) Langyos vízzel  öntözzük! Az elnyílott virágszárakat tőben törjük ki!   10,5cm - es cserépben. A kép teljesen visszaadja a virág színét! A tő tele van bimbókkal! Rózsaszín közepű, ciklámen szélű virágok.

800 Ft / db
800 Ft/db

Fokhagyma

20-25dkg/csomag Szép nagy fejek. A fokhagymát gondolom nem kell senkinek bemutatni. Hűvös, szellős és sötét helyen kell tartani. 

1150 Ft / csomag
1150 Ft/csomag

Fokhagyma II.oszt.

A fokhagymát gondolom nem kell senkinek bemutatni. Hűvös, szellős és sötét helyen kell tartani.  Egészség, minimális szépséghibája van a fejeknek.

800 Ft / csomag
800 Ft/csomag

Kövirózsa - "szőrös"

A levelei végén kis "szőrpamacs" található. Egy pozsgás, örökzöld, évelő növény. Napfényt kedvelő, kevés vizet igénylő növény, nem fagyérzékeny. Rózsaszínes virágját késő tavasszal hozza. 9 cm- es cserépben kapható. FELHASZNÁLÁSA: sziklakertek, kővályúk, dézsák, erkélyládák, támfalak, tetőkertek (stb.) beültetésére. 

600 Ft / db
600 Ft/db

Lilahagyma Apróka 0,5 kg

Nem csak ételeit teheti ízletessebbé, de egészségét is jobbá teheti vele. Csak 10- 15 g- ak (diónyi) nagyságúak, pont egy reggelihez valók.  50 dkg- os kiszerelésben kapható. 

450 Ft / csomag
450 Ft/csomag

Medvehagyma

Frissen szedett medvehagyma, mely hűtőben tárolva zacskóban még napokig eláll. Fagyasztani is szoktam. Mosatlan. Fokhagymára emlékeztető illatú és ízű. Rendkívül egészséges. A konyhában sokféleképpen használható: salátákhoz, levesekhez, húsokhoz, főzelékekhez, kelt tésztákhoz (töltelékként) jól illik, de készülhet belőle pesto is. Gyerekeim pogácsába is kérik, mivel nem vad az íze. Vajkrémmel együtt turmixolni szoktam.  

550 Ft / csomag
550 Ft/csomag

Petrezselyemzöld csomó

Gyakorlatilag mindenhez használható. Apróra vágva kész ételekhez adjuk, főzve elveszti vitamintaratalmát. A jó húsleves fontos kelléke. 40g körüli csomók  

500 Ft / csomó
500 Ft/csomó

Répa-Réka

Minden féle formában fogyasztjuk: nyersen, főzve, párolva, sütve. Nélkülözhetetlen a konyhában. Beltartalma értékes szervezetünk számára. Nincsen zöldségeskert sárgarépa nélkül!  A répákat direkt nem mosom meg, hogy jobban elálljon, így enyhén földesek!! 0,5-0,6 kg küröli a csomag.  

800 Ft / csomag
800 Ft/csomag

Rukkola Saláta

Leggyakrabban más salátákkal vegyítve fogyasztjuk. Feldobja a szendvicseket. Illik: csirkéhez, halhoz, burgonyás- tojásos- paradicsomos fogásokhoz. Íze hasonlít a borshoz és a mustárhoz. 1 zacskó 100g  - ot tartalmaz. Levelek mosatlanok, igy tovább eltartható.

700 Ft / csomag
700 Ft/csomag

Salátahagyma 0,5kg

Kb. 18db/csomag Illata, íze enyhébb, mint a vörörhagymáé. Íze enyhén édeskés, így alkalmas nyers fogyasztásra, salátákba és szendvicsekbe.  Húsa halványlila színű. 0,5kg/csomag

400 Ft / csomag
400 Ft/csomag