Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Élelmiszerek

Kovászos uborka

Kovászos uborka 0,7l Összetevők: uborka,só,ecet,fűszerek Vegyszermentes zöldség, saját termelésből. Hőkezeléssel tartósítva, febontás után hűtve tárolandó. 

889 Ft / db
889 Ft/db

Kövesmalmi kenyérliszt 2kg

Talajmegújító mezőgazdaságunkban termelt, köves malmon őrölt búzaliszt. 

1200 Ft / db
1200 Ft/db

Kövesmalmi kenyérliszt 5kg

Kövesmalmi liszt talajmegújító mezőgazdaságunkból. 

3000 Ft / db
3000 Ft/db

Kuglóf

Márványkuglóf súly: kb 1200g Összetevők: vaj, cukor, házi tojás, liszt, só, keményítő, tej, rum,sütőpor, kakaópor, 

2999 Ft / db
2999 Ft/db

Kurkumás cukkini savanyúság 650gr

Ősszetevők: cukkini, sárgarépa, tv paprika, vöröshagyma, fokhagyma, víz, kurkuma, ecet, tiszta só, bors, babérlevél, mustármag, steevia, eritrit. Minden zöldség vegyszermentes gazdálkodásból származik. Rendkívül ízletes, kalóriaszegény savanyúság, kurkumával felturbózva. Erről a csodálatos fűszerről tudni érdemes, hogy nagyon erős gyulladáscsökkentő, és emésztésjavító. Valamint a magas vércukorszintre is kedvező hatással lehet.  (Ez a szuper savanyúság  cukkini-ellentábort is meggyőzött már :) ) 

2300 Ft / üveg
3.54 Ft/g

Lándzsás útifű szirup 250 ml

Lándzsás útifű szirup, 250 ml Összetevők: Lándzsás útifű levelének kivonata, cukor, méz, ivóvíz, citromsav A lándzsás útifű szirupot baktériumölő, nyálkaoldó hatása miatt elsősorban légzőszervi betegségekre, köhögésre, asztmára alkalmazzuk. Kiváló köhögéscsillapító.

3895 Ft / üveg
15580 Ft/l

Lenmagolaj

Hidegen sajtolt,szüretlen lenmagolaj. Enyhén kesernyés, pikáns íze miatt felhasználható salátákhoz, zöldségekhez és hidegkonyhai készítményekhez A sziléziai hagyományos nemzeti konyhában sarkalatos helyet foglal el a lenolaj. A héjában főtt burgonya lenolajos túróval közkedvelt hagyományos étel, amit a mai napig fogyasztanak a sziléziai vidéken Amennyiben salátaöntetet szeretnénk készíteni vele édeskés ízű ecetekkel keverve nagyszerű ízhatást érhetünk el A legtisztább és legtöbb esszenciális olajat tartalmazza, amire a szervezetnek szüksége lehet. Ezzel a tulajdonságával ez egyik legértékesebb táplálékunkká vált. Gazdag A, B, C, D és E vitaminban. Az ásványok közül nagy mennyiségben van benne kálium, foszfor, magnézium, kalcium, kén, vas, cink, nátrium, klór mangán, szilikon, réz, fluor, alumínium, nikkel, kobalt, jód, alybdenum, króm stb.

2190 Ft / db
21900 Ft/l

Lépesméz 250g

1400 Ft / db
5.6 Ft/g
...

Lestyán szárított

Kiskerti szárított, morzsolt lestyán, 10g kiszerelésben.

300 Ft / db
300 Ft/db

Levendula szörp

Gyógynövényszörp 500ml Összetevők: levendulavirág-főzet, cukor, citrom, citromsav Hőkezeléssel tartósítva, felbontás után hűtve tárolandó! Nem tartalmaz tartósítószert, aromát, ízfokozót és mesterséges szinezéket.  A levendula gyógynövény, de ideális alapanyag szörpökhöz amelynek kellemes virágillata és enyhe, virágos íze van. Illat és íz: A levendula szörp illatos, az ízvilág finom és kiegyensúlyozott a  virágok karakteres jegyeit hozza ki. Egészséges tulajdonságok: A levendula nyugtató hatású, mindemelllett számos egészségügyi előnnyel is járhat, mint például a stresszcsökkentés és az alvásjavítás. A levendula szörp kiváló választás lehet azoknak, akik szeretik az egyedi ízeket és az aromás italokat.      

1400 Ft / db
2.8 Ft/ml
...

Levendula tea

Szárított összetevők 80g: Levendula virág, alma, csipkebogyó, hibiszkusz. Adagolás: 1ek/1L víz.

1000 Ft / db
1000 Ft/db

LEVENDULÁS AJÁNDÉKCSOMAG

Az ajándékcsomag tartalma: - 100% levendula illóolaj 10 ml - levendula virágvíz 50 ml - levendulaszörp 250 ml

3600 Ft / db
3600 Ft/db