Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Zöldségek

Sóska-Jóska

Nem csak főzeléknek, de megmosott leveleit összetépkedve, friss tejföllel vagy kefirrel tálalva igazi csemege lehet grillételek mellé is. 100 g- os kiszerelésben a frissen szedett levelek. Mosatlan.

700 Ft / csomag
700 Ft/csomag

Spenót

A fiatal, friss spenótleveleket foszgyaszthatjuk nyersen salátákban, párolva, főzve. Főtt fürjtojással az igazi - mi így szeretjük!!!  100g / csomag ,mosatlan

700 Ft / csomag
700 Ft/csomag

Torma

Nyers torma 20 dkg/csomag Saját termesztésű vegyzermentes torma. 

760 Ft / csomag
38 Ft/dkg

Újhagyma

Üdezöld Bioporta vegyszermentes kertjében termesztett zsenge újhagyma. Egy csomó 5-7 szálat tartalmaz,nagyságtől függően. Az újhagymában rengeteg C-vitamin, B-vitaminok, H- és E-vitamin van . Bővelkedik folsavban, nikotinsavban, valamint a vas, jód, magnézium, kén, szelén, foszfor, kálium, kalcium, réz, cink tartalma is jelentős. Illóolajai csökkentik a magas vérnyomást, valamint a koleszterinszintet, kimagasló vastartalma pedig fokozza a vérképzést. A hagymában található flavonoidok – és ez minden hagymára igaz – a szív-és érrendszeri betegségekkel szemben is védelmet nyújtanak védelmet. Az újhagyma  zöld részének gyulladáscsökkentő hatása van, segítségével könnyebben legyőzheted a stresszt, a fejfájást, de a meghűlés okozta tüneteket is enyhíti. Kiváló köhögés elleni főzet is készíthető belőle.Nyersen a legmarkánsabb az íze, gyógyhatása is így érvényesül leginkább, és így a legfinomabb is. Salátákhoz, húsokhoz bátran használd.Leszárítva gazdagíthatod vele a levesedet. Váljék egészségedre!      

590 Ft / csomó
590 Ft/csomó

Újhagyma zsengén

Az apró vörös és lila hagymafejeket és a zöld leveleket általában kenyeres ételekhez fogyasztjuk. Közkedvelt recept az újhagymaleves is. Én rántottába vagy párolt rizsbe is bele szoktam karikázni. A hagyma nemcsak ételeink fűszerezésére van remek hatással, hanem az egészségünkre is 5-7 db/ csomag

550 Ft / csomag
550 Ft/csomag

Ültető készlet - mini - brokkoli

A mikrozöld nevelése, a "városi kertészkedés" igen szórakoztató formája. A mikrozöldeket szuperételeknek is nevezik, mert igazi tápanyagbombák és csodálatosan friss ízt adnak az ételeknek. Nevelésük kevés helyet igényel, gyorsan növekednek, szinte látni ahogyan fejlődnek. A készletben a szükséges föld, egy rövid útmutató, illetve a magok találhatók. A "mini" készletet gyerekeknek, kísérletezésre, illetve akár kísérő ajándéknak is ajánlom. (az ültető tálka alsó átmérője: 60mm )  A brokkoli- mikrozöld íze inzenzívebb, mint a kifejlett növényé, enyhén fűszeres, kissé földes ízű.                                                           Tanácsok az ültetéshez 1.  Önts a földet a pohárba. 2.  Szórd a magokat a föld felszínére. 3.  Finoman és alaposan permetezd meg vízzel. 4.  Zárd le a tetővel és tedd világos helyre. 5.  2–3 nap múlva újra finoman megöntözheted, és utána újra zárd vissza. 6.  2–3 nap múlva újra finoman megöntözheted, és utána újra zárd vissza. 7.  Vedd le a tetőt és minden nap óvatosan öntözd meg, lehetőleg úgy, hogy a levélkéket már ne érje víz. 8.  Kb. a 7–8. naptól már fogyasztható a felnevelt  MIKROZÖLD.                                     Sok sikert  kívánok !!

450 Ft / db
450 Ft/db

Ültető készlet - mini - retek

Ültető csomag - mini - retek   A mikrozöld nevelése, a "városi kertészkedés" igen szórakoztató formája. A mikrozöldeket szuperételeknek is nevezik, mert igazi tápanyagbombák és csodálatosan friss ízt adnak az ételeknek. Nevelésük kevés helyet igényel, gyorsan növekednek, szinte látni ahogyan fejlődnek. A készletben a szükséges föld, egy rövid útmutató, illetve a magok találhatók. A "mini" készletet gyerekeknek, kísérletezésre, illetve ajándéknak is ajánlom. (az ültető tálka alsó átmérője: 60mm )    A retek- mikrozöld íze pontosan olyan, mint a tavaszi "nagy tesóé", friss és kissé csípős.   Sok sikert kívánok !!

450 Ft / db
450 Ft/db

Vérsóska -100gr

Jellegzetesen savanykás ízű. Magas a C-vitamin tartalma; vértisztító és étvágyfokozó hatású. Vegyszermentesen termeszve az Üdezöld Bioportáról. A termék 100gr mosatlan levelet tartalmaz dobozban.

700 Ft / doboz
700 Ft/doboz

Zeller levél

Üdezöld Bioporta vegyszermentes kertjében termesztett zellerlevél csokor.  

500 Ft / csomó
500 Ft/csomó

Zellerlevél

Mosatlan. Nem csupán ízesíthetünk vele, hanem felhasználhatjuk levesekbe, főzelékekbe, egészségesv zöld turmixokba.

400 Ft / csomó
400 Ft/csomó

ZMIX kellel

ZÖLDTURMIX ALAP KELFÉLÉKKEL Zsenge levelek zöldturmixnak, vagy friss salátának. Vegyszermentesen termesztve az Üdezöld Bioportától. A levélzöldségek teli vannak antioxidánsokkal és karotinokkal. A zöldturmix klorofillban gazdag, erősíti az immunrendszert, javítja a kalcium felszívódását, vérképző hatása révén segít kezelni a vérszegénységet, szabályozza a koleszterinszintet, energizál. A zöld levelek  folsavban, és B-vitaminban gazdagok, biztosítják a szervezet számra a rostokat, tápanyagokat. Fogyaszd a friss leveleket gyümölcsökkel, gyümölcsvelőkkel . Tartalma: mángold, zeller, céklalevél, sóska, toszkán kel, fodroskel, kelbimbó levél, karalábé levél, kelkáposztalevél,sárgarépalevél, porcsin. (Az összetevők szezononként változhatnak! Minimum 6 összetevő lesz a csomagban.) A csomag tömege: 200 gramm.  A termék mosatlan! Váljék egészségetekre!

1450 Ft / csomag
1450 Ft/csomag

ZMIX kora tavasz- 200g

ZÖLDTURMIX ALAPANYAG Zsenge levelek zöldturmixnak, vagy friss salátának. Vegyszermentesen termesztve az Üdezöld Bioportától. A levélzöldségek teli vannak antioxidánsokkal és karotinokkal. A zöldturmix klorofillban gazdag, erősíti az immunrendszert, javítja a kalcium felszívódását, vérképző hatása révén segít kezelni a vérszegénységet, szabályozza a koleszterinszintet, energizál. A zöld levelek  folsavban, és B-vitaminban gazdagok, biztosítják a szervezet számra a rostokat, tápanyagokat. Fogyaszd a friss leveleket gyümölcsökkel, gyümölcsvelőkkel leturmixolva. Tartalma: mángoldlevél, sóska, csalán, turbolya, saláta, spenót, tyúkhúr (Az összetevők változnak, de 6 féle levelet biztosan fog tartalmazni a csomag.) A csomag tömege: 200 gramm.  A termék mosatlan! Váljék egészségetekre!

1300 Ft / csomag
1300 Ft/csomag