Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Zöldségek

Lila héjú fehér húsú édesburgonya.

Az Emmur az ínyencek kedvenc fajtája, mogyoró ízű enyhén rostos. Kerek, változatos formájú, bármilyen konyhai felhasználásra alkalmasak. Tárolása: szobahőmérsékleten,15-20 C°-on ajánlott.

1000 Ft / kg
1000 Ft/kg

Metélő fokhagyma

Üdezöl Bioportán termelt fiatal fokhagyma zöldje csomóba kötve.

550 Ft / csomó
550 Ft/csomó

Mikrozöld - Borsó

Vidám, bohókás megjelenésű, a friss borsószemre rendkívül hasonlító ízzel, zamatos szárral. Gyengéd ropogósságot kölcsönöznek minden ételnek, akár nyersen, akár főzve. A gyermekek egyik kedvenc mikrozöldje. Kiváló  béta-karotin  A- és C-vitamin-, valamint vas- és rostforrás. Salátákhoz, szendvicsekhez, sült krumplihoz, sültekhez, levesekhez, zöld turmixba, vagy akár magában fogyasztva is kiváló.  Termesztésük: vegyszermentes Tárolás: hűtve, 2-4C között   A kiszállítás napján aratjuk és csomagoljuk, egy doboz 50gr mikrozöldet tartalmaz.

900 Ft / doboz
18 Ft/g

Mikrozöld - cserépben - Retek

Sziasztok Kosarasok! A vállalkozóbb kedvűek  részére  készítettem egy „ félig” kész mikrozöld tálcát. A kis növények túl vannak az első pár kritikusabb napon és az átvétel napjára már nagyon szépek, erősek. Az elkövetkező napokban pedig frissen szüretelhetőek lesznek  (kb. még 5- 10 napig biztosan), ha szorgalmasan locsoljátok őket.  Annyi csak a teendő, hogy kerestek neki egy világos ablakot ahol a megfelelő fény mellett nem  égeti állandóan a nap és naponta 1x meglocsoljátok. A retek a nevelését tekintve "egyszerű" mikrozöldnek számít, így  biztosan nem hagy benneteket cserben. A kezdőknek biztos sikerélmény!   Sok sikert a növénykékhez!!  

1000 Ft / doboz
20 Ft/g

Mikrozöld - Napraforgó

A napraforgó mikrozöld, talán az egyik ”legnagyobb” méretű a mikrozöldek családjában. Igazi vitamin és antioxidáns bomba! Hosszú fehér/sárga hajtásaikkal, két, élénkzöld levéllel borítva igazán impozáns megjelenésűek. A napraforgó mikrozöldek nagy mennyiségben tartalmaznak B, E, cinket, klorofillt, káliumot, magnéziumot és folsavat, jelentős aminosav források és 20-25% feletti fehérjével büszkélkedhetnek.   Roppanósak, kellemesen diós ízűek akár a napraforgómagok. Salátákhoz, szendvicsekhez, grill ételekhez, zöld turmixba és díszítéshez, vagy akár csak úgy magában ropogtatva is kiváló választás.   Termesztése: vegyszermentes Tárolás: hűtve 2-4C között  A kiszállítás napján aratjuk és csomagoljuk, egy doboz 50gr mikrozöldet tartalmaz.

900 Ft / doboz
18 Ft/g

Mikrozöld - Napraforgó + Retek

A napraforgó mikrozöld, talán az egyik ”legnagyobb” méretű a mikrozöldek családjában. Igazi vitamin és antioxidáns bomba! Hosszú fehér/sárga hajtásaikkal, két, élénkzöld levéllel borítva igazán impozáns megjelenésűek. A napraforgó mikrozöldek nagy mennyiségben tartalmaznak B, E, cinket, klorofillt, káliumot, magnéziumot és folsavat, jelentős aminosav források és 20-25% feletti fehérjével büszkélkedhetnek.   Roppanósak, kellemesen diós ízűek akár a napraforgómagok. Salátákhoz, szendvicsekhez, grill ételekhez, zöld turmixba és díszítéshez is kiváló választás.   Mikrozöld Retek Tökéletesen visszaadja  az érett retek ízét,  megjelenésében pedig a több fajtának köszönhetően nagyon dekoratív, a növénykék szára világos zöld és lila színekben pompázik, levelük lehet zöld vagy egészen sötét lila. Magas K-vitamint, C-vitamint, béta-karotint és E-vitamint tartalmaznak.   Termesztése: vegyszermentes Tárolás: hűtve 2-4C között  A kiszállítás napján aratjuk és csomagoljuk, egy doboz 50gr mikrozöldet tartalmaz.

900 Ft / doboz
18 Ft/g

Mikrozöld - Retek mix

Daikon retek és Rambo retek fajtákból készült mikrozöld válogatás. Tökéletesen visszaadja  az érett retek ízét,  megjelenésében pedig a több fajtának köszönhetően nagyon dekoratív, zöld illetve sötét bordó színek keveréke. Magas K-vitamint, C-vitamint, béta-karotint és E-vitamint tartalmaznak. Salátába, szendvicsbe, omlettbe, vagy szemet gyönyörködtető feltétként is használható. Termesztése: vegyszermentes Tárolás: hűtve 2-4C között   A kiszállítás napján aratjuk és csomagoljuk, egy doboz 50gr mikrozöldet tartalmaz.

900 Ft / doboz
18 Ft/g

Mikrozöld mix

Friss válogatás az aktuális ajánlatból.  ( borsó, napraforgó, Daikon / Rambo / Rose retek, lila káposzta, rukkola, brokkoli, bazsalikom, zsázsa, hajdina, cékla, kukorica, mángold, mungó bab, mizuna, sarkantyúka, pak choi, amarant ) Igazi vitamin és antioxidáns bomba! Összetételének köszönhetően ízben nagyon gazdag, színes és roppanós. Salátákhoz, szendvicsekhez, zöld turmixba és díszítéshez is kiváló választás.   Termesztése: vegyszermentes Tárolás: hűtve 2-4C között   A kiszállítás napján aratjuk és csomagoljuk, egy doboz  45 - 50 gr mikrozöldet tartalmaz

1000 Ft / doboz
20 Ft/g

Narancssárga húsú édesburgonya

Közismert, hagyományos narancssárga húsú édesburgonya. Édes, sütőtökre emlékeztető ízjegyek. Változatosan, bármilyen módon felhasználható, jól pürésíthető, könnyen elérhető a krémes állag.  Vegyszermentes! Tárolás: >15 fok felett!

1000 Ft / kg
1000 Ft/kg

Petrezselyemzöld csomó

Gyakorlatilag mindenhez használható. Apróra vágva kész ételekhez adjuk, főzve elveszti vitamintaratalmát. A jó húsleves fontos kelléke. 40g körüli csomók  

500 Ft / csomó
500 Ft/csomó

Salátahagyma 0,5kg

Kb. 18db/csomag Illata, íze enyhébb, mint a vörörhagymáé. Íze enyhén édeskés, így alkalmas nyers fogyasztásra, salátákba és szendvicsekbe.  Húsa halványlila színű. 0,5kg/csomag

500 Ft / csomag
500 Ft/csomag

Salátamix-200g

Az Üdezöld Bioporta által vegyszermentesen termesztett fiatal levelek kíváló alapot adnak friss salátákhoz, vagy zöldturmixhoz. Válljék egészségedre! Összetevők:zsenge zöld -és vöröslevelű salátalevelek. A csomag 200 g levelet tartalmaz. A termék mosatlan.

1200 Ft / zacskó
1200 Ft/zacskó