Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Méz

Fahéjas-Narancsos Mézkészítmény 250g

Pikáns időtálló klasszikus, téli esték kuckózós barátja, kockás takarós öröm. Ünnepivé varázsolja a legegyszerűbb kekszet, a leghétköznapibb teát is. Elegáns, vibráló és élettel teli. Akárcsak Te.

1590 Ft / db
6.36 Ft/g

Fűzfa Méz

Ez a gyűjtött mézkülönlegesség alkalmas lázcsillapításra, használható a reuma és a magas vérnyomás kezelésének támogatására, ráadásul nagyon finom is!

2900 Ft / db
3 Ft/db

Gesztenyeméz 250g

Kiszerelés 250g

1600 Ft / db
6.4 Ft/g

Hársméz

3300 Ft / db
4 Ft/db

Ír krémlikőrös Mézkészítmény 250g

Az akácméz és  az ír krémlikőr találkozásából születik műhelyünkben a gourmet-mennyország. Igazi urak és hölgyek kedvence. Öt órai teához, délutáni feketéhez, vagy helyettük ajánljuk.

1590 Ft / db
6.36 Ft/g

Kakukkfüves Mézkészítmény 250g

Akácméz és kakukkfű kettőse. Ez a páros igazi ütős csapat, a gyógynövények felerősítik egymás hatékonyságát. Mézünk felső légúti és asztmás megbetegedéseknél jótékony támogatást nyújt, köptető és nyákoldó hatású. Köhögés csillapítására, görcsoldásra, emésztési nehézségek feloldására egyaránt kiváló.

1490 Ft / db
5.96 Ft/g

Karamellás Mézkészítmény 250g

Az krémméz és a karamell romantikája olyan, mint öregurak szerelme. Túlzó, szemérmetlen és megismételhetetlen. Krémes kényeztetés, betartott ígéretek, gáláns luxus, kanálszám.

1590 Ft / db
6.36 Ft/g

Kávés Rumos Mézkészítmény 250g

Gyakran mondjuk, hogy a kevesebb több. De néha a több még jobb! Ilyen ez a férfiasan tökéletes, markáns ízesítésű krémméz is. Igazi karakter, mely egyesíti az akácméz jótékony hatását, a rum huncutságát és a kávé élénkítő erejét. Legális kisiklás nagypapáknak. Is.

1590 Ft / db
6.36 Ft/g

Lépesméz 250g

1400 Ft / db
5.6 Ft/g

Medvehagymás Mézkészítmény 250g

Kevéssé ismert, de a medvehagyma rendkívül gazdag cinkben, vasban és magnéziumban. Bővelkedik a C vitaminban és jó barátságot ápol a Zümi-féle akácmézzel. Együtt képesek támogatni szervezetedet a tavaszi megújulásban, feltöltik kiürült vitaminraktáraidat, fertőtlenítő hatásuk pedig páratlan. Hagymás zamata a gourmet-ek kedvence!

1300 Ft / db
5.2 Ft/g

Méhkenyér 100g

A méhkenyeret egyre többen fogyasztják, megelőzési és méregtelenítési céllal.Mire ajánljuk:A méhkenyér jót tesz a belső szerveknek, főként a gyomornak, a májnak és a prosztatának.Erősíti az immunrendszert.Emésztési zavarok helyreállításában javasolt.Gyulladáscsökkentő.Fehérjepótló, B12-t és tejsavat is tartalmaz.Regenerálódást gyorsítja.Fogyasztása: napi 5-8 darab reggeli előtt.

2950 Ft / db
29.5 Ft/g

Mentás Mézkészítmény 250g

Gyógynövényes mézünk nemcsak édes és mentás, hanem élénkét is. Bármikor a lányok-hölgyek-asszonyok segítségére siet menstruációs fájdalmak esetén. Emésztésjavító, lélek- és elmenyugtató hatású. Istenien feldobja a legegyszerűbb nyári limonádét is, Pavlovára csorgatva, tejszínbe forgatva bűnös álom. Tudjátok, hogy van… Édes, menta méz!

1490 Ft / db
5.96 Ft/g