Kisalföldi Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Konyhakész

Bodza ecet - Elderflower vinegar 200 ml

A bodzaecetet valójában biológiailag erjesztett, szűretlen almaecetből készítjük, amibe frissen szedett, teljes nyílásban lévő bodzavirágzatokat áztatunk. Az almaecet savtartalma az áztatás során feltárja és kiáztatja a bodza virágporát, mely így varázslatos illatot és zamatot kölcsönöz a terméknek. Saláták, gyümölcssaláták ízesítésére kiváló választás. Összetevők: alma, bodzavirág, cukor, ivóvíz

1490 Ft / üveg
7450 Ft/l

Bodza lekvár

Fekete bodza lekvár. Összetevők: fekete bodza bogyó, cukor, pekti, citromsav. A vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag főzeteket a népi gyógyászatban ellen , reumás és idegfájdalmak enyhítésére alkalmazzák. Tartósítószert nem tartalmaz.

1350 Ft / db
6367.92 Ft/l

Bodzabogyólé

  Összetevők: bodzabogyólé, ánizs, cukor. 500ml A bodzabogyólének kellemesen édes-savanykás íze van, frissítő és kellemesen aromás ital, amelyet önmagában is élvezhetünk, vagy akár más italokhoz is hozzáadhatunk, például üdítőkhöz vagy koktélokhoz. Az apró gyümölcsű bodza nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat, makro- és mikroelemeket, cukrokat, savakat, cseranyagokat és pektint.Jelentősek egyéb beltartalmi értékei, többek között a nagyon magas vitamin, aminosav, ásványi anyag, anto­cianin és flavonoid tartalma.  A termék nem tartalmaz tartósítószert, hozzáadott színezőanyagot, ízfokozót.

1100 Ft / db
2.2 Ft/ml

Bodzaszörp

Bodzavirág szörp magas virágtartalommal Összetevők: víz, cukor, bodzavirág, étkezési sav: citromsav Hőkezeléssel tartósítva. Tartósítószert nem tartalmaz, felbontás után hűtve tárolandó. Javasolt hígítási arány: 1:8  

2400 Ft / üveg
2400 Ft/l
...

Bodzavirág szörp

Bodzavirágból készült, adalékmentes, csökkentett cukortartalmú, 1:5 arányban higítható szörp.500ml Visszaváltható üveg 100.-Ft.

1400 Ft / db
1400 Ft/db

Bodzavirág szörp

Gyógynövényszörp 500ml Összetevők:bodzavirág-főzet, cukor, citrom, citromsav. Hőkezeléssel tartósítva, felbontás után hűtve tárolandó! Nem tartalmaz tartósítószert, aromát, ízfokozót és mesterséges szinezéket. Bodzavirág szörp egy friss és ízletes ital, amely a  bodza virágából készül.. Ez a termék egy népszerű nyári ital, ízében enyhe, virágos jegyeket hordoz, és kellemesen édes, ami miatt ideális választás lehet egy forró nyári napon vagy télen teaként. Jellemzők: Friss és természetes: A bodzavirágból készült szörp természetes összetevőkből készül, ami azt jelenti, hogy nincsenek mesterséges színezékek vagy ízfokozók benne. Egészséges összetevők: A szörpben találhatók olyan antioxidánsok és vitaminok, amelyek jótékony hatással lehetnek az egészségünkre. Sokoldalú: A bodzavirág szörp nemcsak önmagában, hanem különféle italokhoz is hozzáadható, például limonádéhoz, üdítőkhöz vagy koktélokhoz, hogy egyedi ízvilágot hozzon létre. A  szörpöt  önmagában hígítva vízzel vagy szódával is fogyaszthatjuk, de hozzáadhatunk néhány friss citromszeletet vagy mentalevelet az extra frissességért és ízért.  

1400 Ft / db
2.8 Ft/ml

Cékla chutney

Cékla chutney Összetevők:cékla, cukor,só,balzsamecet,fűszerek,fahéj Vegyszermentes zöldségből, tartósítószer mentesen. Hőkezeléssel tartósítva, felbontás után hűtve tárolandó. Cékla chutney sült húshoz, rántottához, sajtokhoz, salátákhoz, vagy csak úgy önmagában. Nincs az a mennyiség, ami el ne fogyna belőle. Vegyétek és egyétek! 

1050 Ft / db
1050 Ft/db

Céklás káposztasaláta

Céklás káposztasaláta Friss ropogós saláta, tartósítószer nélkül.  Összetevők: káposzta, cékla, hagyma, torma, cukor, ecet. só,   

1500 Ft / kg
1500 Ft/kg

Cherry Bomb chiliszósz

Enyhe, inkább fűszeres, mint csípős meggyszósz. Ízvilágban tökéletes párosítás grillételekhez, vagy rántottsajthoz.   Csípősség: 1/10

1500 Ft / db
14.15 Ft/ml

Chilis ajándékcsomag - fa tartóban

Chilis ajándékcsomag gravírozott fa tartóban. Tartalma véletlenszerűen:  Cherry Bomb / Captain Plum / Chutney / Roast / Spicy  (meggyes / rumos szilva  / fokhagymás steakszósz / olaszos fűszeres) 

5000 Ft / db
5000 Ft/csomag
...

Citromfű szörp

Citromfűből készült, adalékmentes, csökkentett cukortartalmú, 1:5 arányban higítható szörp.500ml Visszaváltható üveg 100.-Ft.

1400 Ft / db
1400 Ft/db

Csalamádé

Friss, ropogós csalamádé tartósítószer nélkül.  Összetevők: káposzta, hagyma, paprika, uborka, sárgarépa, cukor, ecet, só.

1800 Ft / kg
1800 Ft/kg