Szemes kukoricával tömött, hízott kacsa szép nagy májjal, körülbelüli súlya 4-5 kg!
Kb. 50 dkg kiszerelésekben kapható, súlykorrekció után kerül pontosításra az ár. Termékeink tartósítószer mentesek és saját füstölőben, keményfa fűrészporral hagyományos módon füstölve készülnek.
A termék páros szálként rendelhető, melyek súlya kb. 500-700 gr. A termék ára a pontos mérést követően kerül meghatározásra. Ára: 9000 Ft/kg A szarvashús igazi fejedelmi étek évszázadok óta, minden formája keresett csemege. A szarvashús alacsony zsírtartalmú, magas fehérjetartalmú, rendkívül értékes, egészséges és ízletes hús, ennek köszönheti magas presztízsét. A szarvas kolbászaink különleges ízüket a vadon élő szarvas húsának sajátos zamata, a hagyományos receptúra, és elkészítési mód együttesének köszönhetik!
A szarvashús igazi fejedelmi étek évszázadok óta, minden formája keresett csemege. A szarvashús alacsony zsírtartalmú, magas fehérjetartalmú, rendkívül értékes, egészséges és ízletes hús, ennek köszönheti magas presztízsét. A szarvas kolbászaink különleges ízüket a vadon élő szarvas húsának sajátos zamata, a hagyományos receptúra, és elkészítési mód együttesének köszönhetik!
Termékeink tartósítószer mentesek és saját füstölőben, keményfa fűrészporral hagyományos módon füstölve készülnek. Egy csomag szeletelt sonka 20 dkg.
A Szigetközi Deres Vándor vékonykolbász nem tartalmaz piros paprikát. Nemcsak színében, ízében is különleges! Illatos fűszerek keveréke miatt a kedvenced lesz! A termék páros szálként rendelhető, melyek súlya kb. 300-400 gr. A termék ára a pontos mérést követően kerül meghatározásra. Ára: 7490 Ft/kg Munkatársainkkal saját, jól bevált recept alapján készítjük. A húst a saját tenyésztésű és hízlalású, nagysúlyú sertésállományunkból nyerjük. Sertéseink szabadtartásban nőnek fel, nem ólban, istállóban. Nem gyorsítjuk a növekedésüket, a hízást. Féreghajtón kívül nem kapnak más gyógyszert. Természetes, hogy a legjobb minőségű, legújabb kutatásokon alapuló és fenntartható gazdálkodás útján, saját magunk által termelt takarmányokon neveljük hízósertéseinket. Sertés vékonybélbe töltve, bükkfán füstöléssel tartósítjuk, majd 30 napig érleljük. Összetevők: sertéshús, sertésszalonna, nitrites pácsó, fokhagyma, bors, szerecsendió, szegfűbors, gyömbér.